Δροσερά Κοκτέιλ Vs Διατροφή !!!
Είναι μια δροσερή, καλοκαιρινή εκδοχή του Ισπανικού ποτού. Μην αφήσεις το καλοκαίρι να περάσει χωρίς αυτή τη Σανγκρία με καρπούζι.
Το καρπούζι πρωταγωνιστεί σε πολλά κοκτέιλ Δείτε κ.α. ΕΔΩ , με ή χωρίς αλκοόλ, που πίνονται παγωμένα και ξορκίζουν κάθε καύσωνα.
Υλικά:   (για 6-8 μερίδες)
•► 1 κιλό καρπούζι χωρίς κουκούτσια, κομμένο σε κύβους
•► 1 μπουκάλι ξηρό, λευκό κρασί
•► 180 ml. βότκα
•► 120 ml. Cointreau ή Triple Sec
•► 120 ml. σιρόπι εσπεριδοειδών
•► πάγος
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το καρπούζι στο μπλέντερ και το σουρώνουμε σε μία κανάτα.
Προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.
Σερβίρουμε με πάγο και γαρνίρουμε με μπαλάκια καρπουζιού, καρφωμένα σε οδοντογλυφίδες.
huffingtonpost.gr
Το καρπούζι πρωταγωνιστεί σε πολλά κοκτέιλ Δείτε κ.α. ΕΔΩ , με ή χωρίς αλκοόλ, που πίνονται παγωμένα και ξορκίζουν κάθε καύσωνα.
Υλικά:   (για 6-8 μερίδες)
•► 1 κιλό καρπούζι χωρίς κουκούτσια, κομμένο σε κύβους
•► 1 μπουκάλι ξηρό, λευκό κρασί
•► 180 ml. βότκα
•► 120 ml. Cointreau ή Triple Sec
•► 120 ml. σιρόπι εσπεριδοειδών
•► πάγος
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το καρπούζι στο μπλέντερ και το σουρώνουμε σε μία κανάτα.
Προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.
Σερβίρουμε με πάγο και γαρνίρουμε με μπαλάκια καρπουζιού, καρφωμένα σε οδοντογλυφίδες.
huffingtonpost.gr
0 σχόλια: