twitter

Η Ανατομία της Ψυχής


Τι χρειάζεται μια γυναίκα από έναν Άνδρα;
Χρειάζεται, την προστασία του, την παρουσία του, την αποφασιστικότητά του. Το θάρρος και την ρώμη που εκπέμπεται από την αρσενική του ενέργεια.

Χρειάζεται τα μάτια του να την κοιτούν και να την βλέπουν. Και νιώθοντας την ασφάλεια που της χαρίζει η ολοκληρωτική του παρουσία, να του παραδοθεί και να αναπαυτεί κοντά του.

Τότε η Γυναίκα, θα αρχίσει να λάμπει τροφοδοτώντας τον με την ενέργεια που χρειάζεται για να αναπτυχθει στην ζωή του και να μεγαλουργήσει σε όλους τους τομείς.

Θα του ενθυμίσει το θεϊκό σχέδιο της ύπαρξής του και θα αφυπνίσει μέσα του εκείνη την δύναμη, την θεϊκή δύναμη, που συγκρατεί τους ήλιους, τους πλανήτες και τα αστέρια στην θέση τους μέσα στο Συμπαντικό στερέωμα

Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται να είναι Άνδρας και όχι αγόρι!

Αυτό που ξεχωρίζει τους άνδρες από τα αγόρια είναι ότι οι άνδρες αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους. Αναλαμβάνουν την ευθύνη της δύναμής τους και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο λάθος χειρισμός της στους ανθρώπους γύρω τους.


Οι άνδρες διακρίνονται από Υπευθυνότητα.

Υπευθυνότητα σημαίνει να έχεις το βάρος των αποφάσεων σου και την ευθύνη του εαυτού σου. Και αυτό χρειάζεται θάρρος.
Αυτό το θάρρος χαρακτηρίζει έναν αφυπνισμένο άνδρα και τον κάνει ικανό να προστατεύσει την ευαλωτότητα μιας γυναίκας.

Αν ένας άνθρωπος έχει ωριμάσει συναισθηματικά και πνευματικά αποδέχεται όχι μόνο την σεξουαλικότητά του αλλά και την όμορφη αρσενική του ενέργεια. Δεν χρειάζεται να είναι παρορμητικός, δεν χρειάζεται να ελέγχει ή να επιδιώκει την αναγνώριση γιατί η δύναμη του προέχετε από έναν εσωτερικό σιωπηλό χώρο μιας αταλάντευτης παρουσίας.

Όταν μια γυναίκα νιώσει αυτή την συνειδητή παρουσία τότε ανοίγει σαν τριαντάφυλλο στα βάθη της ύπαρξης της και ευλογεί όχι μόνο τον δικό της Άνδρα αλλά και όλους μας.

Αν αναρωτιέσαι γιατί τα γράφω όλα αυτά είναι γιατί η ανθρωπότητα ΣΗΜΕΡΑ χρειάζεται να θεραπευτεί. Και η θηλυκή ενέργεια είναι αυτή που μπορεί να την θεραπεύσει. Η μαλακότητα και η απαλότητα που αυτή εκπέμπει μπορει όλα να τα μετασχηματίσει.

Για να πάρει όμως μια γυναίκα στην μήτρα της την Ανθρωπότητα και να την οδηγήσει τρυφερά στα βάθη της Ύπαρξης χρειάζεται την δική σου παρουσία. Το δικό σου στήριγμα!

Αν είσαι αγόρι λοιπόν, μεγάλωσε!
Και αν είσαι Άνδρας αγάπησε μας!

Στάσου με συνειδητή παρουσία μπροστά μας κι εμείς θα φτάσουμε στα βάθη της Ύπαρξης για να επιστρέψουμε και να καταθέσουμε στην αγκαλιά σου την ικανότητα να δημιουργείς τον κόσμο.


The article was written & posted &… Namaste/ despoina palamari

Σημ. Σημείωση by admin Τι σημαίνει η λέξη Namaste.. Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Αναζητώντας την Ευτυχία


You Might Also Like… …

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Ανατομία της Ψυχής
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Ανατομία της Ψυχής 2
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Οι σχέσεις δεν θέλουν κόπο θέλουν τρόπο
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Αναζητώντας την Ευτυχία...
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Το μυστικό της επιτυχίας
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Οι ενοχές είναι ένα κόλπο για να σε εκμεταλλεύονται
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η δύναμη των λέξεων
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Οι 7 πνευματικοί νόμοι για μια ευτυχισμένη Ζωή
!!!


pulseoflove

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου