twitter

Ο Ιος του Αρνητισμού !!!


"Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικά πε-πρωμένα, αλλά η ίδια ανυπόφορη ερώτηση: Πότε θα τελειώσει;

Ως εκ θαύματος, η λέξη ΤΕΛΟΣ δεν σας τρομάζει πια, γιατί βλέπετε το τέλος ως απελευθέρωση. Όποια σημασία έχει για εσάς αυτή η εμπειρία, καταλαβαίνεται βαθειά ότι τίποτα δεν μπορεί να προσδιοριστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Κάθε εμπειρία έχει και τις δύο έννοιες μέσα της.
Έχετε περάσει από το φόβο του θανάτου που αντιπροσωπεύει το ΤΕΛΟΣ, και προσεύχεστε γονατιστοί για το ΤΕΛΟΣ. Ευ-τυχώς υπάρχει ένα τέλος σε όλα! Ευτυχώς, υπάρχει θάνατος!

Ο θάνατος, τον οποίο φοβάστε τόσο πολύ, αντιπροσωπεύει την εξαιρετική ευκαιρία για την ψυχή να ολοκληρώσει έναν κύκλο και να ξεκινήσει έναν άλλο. Καμία ψυχή δεν φοβάται τον θάνατο, καθώς κανένα Eγώ δεν το επιθυμεί.

Είναι η ένωση αυτών των δύο αντίπαλων δυνάμεων μέσα σας που σας κάνει Εξαιρετικά και Υπέροχα Όντα. Επιλέγοντας κάθε φορά ποια από τις δύο παρορμήσεις θα ακολουθήσετε καθορίζει το μονοπάτι προς την πραγματική Απελευθέρωση, που αλλιώς ονομάζεται Φώτιση.

Όλα τελειώνουν και όλα αρχίζουν,
Όλα μεταμορφώνονται συνεχώς από ΤΕΛΟΣ και ΑΡΧΗ, τα φύλλα πέφτουν, γίνονται γη, η γη γίνεται τροφή για τις ρίζες, οι θρεπτικές ρίζες κάνουν το δέντρο να μεγαλώνει, το ώριμο δέντρο δημιουργεί νέα φύλλα που πέφτουν.

Όλη η Φύση ζει αρμονικά μεταξύ τέλους και αρχής.
Όλη η ζωή μας είναι ένας φανταστικός αντικατοπτρισμός που εκδηλώνεται μεταξύ τέλους και αρχής. Σίγουρα αυτή η στιγμή πλησιάζει, γιατί το τέλος είναι βεβαιότητα.

Και εδώ η σωστή ερώτηση δεν είναι «πότε θα τελειώσει;!», αλλά τι θα ξεκινήσετε μόλις γευθείτε το τέλος;

Όταν Όλα Τελειώσουν , θα ψεκάσετε με chemtrails ή με αναθυμιάσεις από τις βιομηχανίες σας τον ουρανό ξανά ή θα κοιτάξετε τον ουρανό με νέα μάτια, σκεφτόμενοι τους πνεύμονές σας, αυτό που ελπίζατε και προσευχόσασταν να είναι δυνατοί, και να έχουν την ικανότητα να αναγεννηθούν, και να είναι καθαροί για να σε κάνουν να επιβιώσεις.
Λοιπόν, αυτός ο ουρανός είναι ο πνεύμονας σας, από εκεί προέρχεται ο αέρας που αναπνέετε και με τον ίδιο τρόπο, αυτός ο αέρας σας κρατά ζωντανούς.


Όταν Όλα Τελειώσουν , θα κοιτάξετε τα δέντρα στη φύση που σας περιβάλλει, θεωρώντας τα μόνο ως εμπόδια που πρέπει να κατεδαφιστούν για την κατασκευή δρόμων, εργοστασίων, κτιρίων;
Ή θα σκεφτείτε τις στιγμές που, προσκολλημένοι σε μια αναπνευστική συσκευή, προσευχηθήκατε για λίγο οξυγόνο για να σώσετε τη ζωή σας, προσευχηθήκατε ότι υπήρχε ένας επιπλέον αναπνευστήρας για να σώσει τις ζωές των αγαπημένων σας;

Θυμηθείτε αυτές τις στιγμές, ίσως θα κοιτάξετε σε ένα δέντρο, σε όλη τη Φύση ως πηγή οξυγόνου, ως πηγή ζωής.

Όταν Όλα Τελειώσουν , θα κοιτάξετε το Νερό, το θεωρείτε μόνο καλό να χρησιμοποιείται υπερβολικά, να ρυπαίνετε, να κακοποιείτε ή θα σκεφτείτε εκείνες τις στιγμές που όταν πλένετε τα χέρια σας σημαίνει να σώσετε τη ζωή σας, να καθαρίσετε τον εαυτό σας, να προστατευτείτε.

Όταν Όλα Τελειώσουν , θα είστε σε θέση να κοιτάξετε την Φωτιά μόνο ως μέσο καταστροφής ή θα θυμάστε ότι έχετε τη δυνατότητα να μην καταστρέψετε όλα όσα σας προσφέρθηκαν γενναιόδωρα.
Θα μπορεί η εσωτερική σας φωτιά να σας κάνει να φωτίζετε μετά από αυτήν την εμπειρία που έχετε ζήσει; Πόσο ελπίζετε ότι η πυρκαγιά σας, ο πυρετός σας, θα εξαλείψει αυτόν τον ιό για εσάς.

Ο Αέρας, η Γη, η Φωτιά, το Νερό συνέβαλαν πάντα στην ευημερία σας, συνεχώς. Και εσύ? Πώς ανταποδώσατε;

⋟⋟ Τιμήστε τον αέρα επειδή είστε φτιαγμένοι από αυτόν τον αέρα, μάθετε να αναπνέετε και να ευχαριστείτε.
⋟⋟ Τιμήστε όλη τη φύση, επειδή η σάρκα σας, τα κόκαλά σας είναι φτιαγμένα από αυτήν τη φύση. Αγκαλιάστε τα δέντρα και ευ-χαριστείστε τα.
⋟⋟ Τιμήστε το νερό, επειδή το νερό είναι ζωή, είναι απαραίτητο, είναι τυχερό να το διαθέσετε. Μην το σπαταλάτε.
⋟⋟ Τιμήστε τη φωτιά γιατί είναι η Θέλησή σας, το Πνεύμα σας, ο Διαφωτισμός σας.


Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φωτισμός από το να βγαίνεις από αυτήν την εμπειρία, να θυμόμαστε ότι είμαστε η Ανθρώπινη Φυλή που δημιουργείται από αυτόν τον Ουράνιο Πατέρα, αυτή τη Μητέρα Γη, αυτά τα αδέρφια Δέντρα, αυτές τις αδελφές Νερό, αυτό το Πνεύμα της Φωτιάς.

Είστε τιμημένοι που ανήκετε στην ανθρώπινη φυλή, γιατί δεν αρκεί να είστε άνδρες και γυναίκες για να ορίσετε τον εαυτό σας ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Με ρωτάς πότε θα τελειώσει;!
Και σας ρωτώ: πότε θα τελειώσει, να μάθετε να Αγαπάτε;!

Επειδή μόνο η Αγάπη σε κάνει ΑΝΘΡΩΠΟ, και αυτός ο Πλανήτης πρέπει να κατοικείται από Ανθρώπινα Όντα.

Μπορεί το τέλος να είναι η αρχή της Νέας Ζωής μας! "


The article was written Rezana Ram [ Raggio di luna {ακτίνα κύκλου του φεγγαριού} & posted by… Namaste/ despoina palamari

Σημ. Σημείωση by admin Τι σημαίνει η λέξη Namaste.. δείτε ΕΔΩ

You Might Also Like… …

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Ο Ιος του Αρνητισμού
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Από την διδασκαλία του Αϊβανχωβ
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Ο δρόμος της Αυτοκράτειρας
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Δυστυχία είναι μια Κατάσταση του Μυαλού
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα: H Εσώτερη Γη !!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Βιώνω τις σχέσεις μου με Ελευθερία
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Αναζητώντας την Ευτυχία
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Πιστεύεις στα θαύματα
???

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Ανατομία της Ψυχής 2
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Αλχημεία της Μεταμόρφωσης
!!!


pulseoflove

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου