twitter

Κοινωνία/Σχέσεις Vs Συμπεριφορά !!!


Το γκαζόν σας μπορεί να είναι τόσο όμορφο όσο και του γείτονά σας, η ζωή σας μπορεί να είναι τόσο ευημερούσα όσο και η δική του, αρκεί τα μάτια σας να εστιάζουν σε αυτό που είναι δικό σας και όχι σε αυτό που είναι δικό του. Αρκεί να αρχίσετε να επισκευάζετε τον κήπο σας, αντί να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας φυλάσσοντας ό,τι δεν σας ανήκει.

Αρκεί να μην ζείτε από συγκρίσεις ή ανόητους και άσκοπους διαγωνισμούς. Αρκεί να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου, αντί να μειώνεις τον εαυτό σου μπροστά στην ανάπτυξη των άλλων ανθρώπων και να επιθυμείς να είσαι αυτό που είναι και να έχεις αυτό που έχουν. Αρκεί να σταματήσετε να τον επικρίνετε και να μάθετε ότι όλοι έχουν μια ιστορία ζωής και κανείς δεν πετυχαίνει τίποτα με το χέρι, χωρίς να χύσει ένα δάκρυ, χωρίς να νιώσει πόνο, χωρίς να κουραστεί, χωρίς να παλέψει, χωρίς να περάσει πολλές ταπεινώσεις.

Αρκεί να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη με θάρρος και να μην παραπονιέσαι, προσπαθώντας να τον ανταγωνιστείς, να προκόψεις ή να γίνεις μεγαλύτερος και καλύτερος από αυτόν. Οι δηλητηριώδεις επιθυμίες φέρνουν καταστροφικά αποτελέσματα και, εξαιτίας του αισθήματος του φθόνου, πολλοί άνθρωποι δεν καταφέρνουν τίποτα στη ζωή. Επειδή αισθάνονται ανίκανοι, πολλοί σταματούν να αγωνίζονται για αυτό που θέλουν. Το γήπεδο είναι μεγάλο και υπάρχει χώρος για όλους. Ο Θεός είναι μεγαλύτερος από όλους και ευλογεί επίσης τους πάντες.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου