twitter

Κοινωνία/Σχέσεις Vs Συμπεριφορά !!!


Υπήρξε μια εποχή στη ζωή μου, που η γνώμη των άλλων ήταν πιο σημαντική από το τι ήταν πραγματικά καλό για μένα. Αν κάποιος με έδειχνε με το δάχτυλο σε κάποιο θέμα ή με χαιρετούσε με την ειρωνική κριτική του, αμέσως απέφευγα και προσπαθούσα να αλλάξω αυτό που στην αρχή είχα ήδη εγκρίνει, και αυτό μαράζωνε τα συναισθήματά μου, την ικανότητά μου να είμαι αυτός που πραγματικά είμαι, ακόμα και την κοινωνία μου με τον Θεό.

Όταν προσκολλούμαστε σε αυτό που σκέφτονται οι άλλοι χωρίς να δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να φροντίσει τον εαυτό του, αρχίζουμε να ζούμε μέσα από το φόβο. Οι ιδέες μας ατροφούν, και όσο περισσότερο προσπαθούμε να διαπρέψουμε σε κάτι, πάντα θα κάνουμε ένα βήμα πίσω, όχι επειδή κάνουμε λάθος, αλλά επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το τι μπορούμε να γίνουμε ή να κάνουμε χωρίς τη γνώμη κάποιου άλλου.

Μιλάω με κάθε έννοια, αν τα πόδια σου δεν κουνηθούν, τα πόδια του άλλου θα σε οδηγήσουν μόνο να κάνεις αυτό που θέλει. Φυσικά, αυτή η καλή συμβουλή θα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, και είναι προφανές ότι αυτός που θέλει το καλό μας δεν μας τραβάει πίσω, δεν μας αφήνει ανασταλμένους, ούτε μας βάζει στον ολισθηρό δρόμο παίζοντας τον πιο έξυπνο και σοφό. Όποιος ποντάρει πάνω μας, μας διδάσκει, μας ωθεί προς τα εμπρός, μας δίνει συμβουλές χωρίς να μας μειώνει, μας καθοδηγεί αντί να σκέφτεται τις αδυναμίες μας.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να πληγώνει ή να ταπεινώνει μόνο και μόνο για να βοηθήσει. Το θέλημα του Θεού για τη ζωή μας είναι πέρα από αυτό, και μας έδωσε το δικαίωμα να ερχόμαστε και να φεύγουμε, να κάνουμε επιλογές, να παίρνουμε αποφάσεις, μας έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουμε γι' αυτό που είμαστε. Μην αφήνετε την αχαλίνωτη γνώμη των άλλων να σας εμποδίζει να εκπληρώσετε τη ζωή σας, να ζήσετε και να προχωρήσετε στα σχέδιά σας. Έχετε ταλέντο, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό που πολλοί φαντάζονται, βγείτε εκεί έξω και κάντε το. Αν κάνετε ένα λάθος, προσπαθήστε ξανά, αν πέσετε, σηκωθείτε, απλά μην αφήσετε τις περιστάσεις να σας στερήσουν τη γενναιοδωρία της καρδιάς σας, ούτε την εμπιστοσύνη που σας έχει ο Παντοδύναμος. Εξαρτηθείτε από τον Θεό.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου