twitter

Κοινωνια/Σχέσεις~Συναισθήματα Vs Συμπεριφορά


Αυτό δεν είναι ένα προσωπικό κείμενο, απλώς ένας προβληματισμός που λαμβάνω επίσης ως διδασκαλία για τη ζωή μου. Ένα από τα καλύτερα φούτερ που έχω φορέσει ποτέ. Η έλλειψη κατεύθυνσης δεν είναι καλή για κανέναν, ούτε για αυτούς που παίζουν ούτε για αυτούς που χειροκροτούν, αν και η διάθεση να πετάξεις λίγο σε αυτούς που το αξίζουν είναι τεράστια μερικές φορές. Έμαθα όμως ότι κάθε άτομο με τέτοιου είδους συμπεριφορά έχει μια συγκεκριμένη συναισθηματική αδυναμία και τις περισσότερες φορές νιώθει μια συγκεκριμένη ανάγκη να γίνει αντιληπτό μέσα από τις παρορμητικές πράξεις του και την ακραία δυσαρέσκεια.

Όποιος ρίχνει έμμεσα μηνύματα στην αρχή παίρνει μια βαθιά ανάσα και αισθάνεται ικανοποιημένος, αλλά με τον καιρό αρχίζει να αισθάνεται θλίψη και απογοήτευση όχι από το έμμεσο μήνυμα, αλλά από τη στάση του, αφήνοντας τον εαυτό του να παρασυρθεί από θυμό, από μίσος, από πληγωμένο εγώ, από πόνο, από το ότι δεν καταφέρνει κάτι, από έλλειψη δημιουργικότητας.

Όσοι χειροκροτούν ορισμένες συμπεριφορές με την πρόθεση του "αυτό είναι", "τα κατάφερες", "μίλησες όμορφα" και το περίφημο διθυραμβικό "κα κα κα" καταλήγουν να επηρεάζονται όχι από την αλήθεια, αλλά από την κακία που διαδίδει ο άλλος και να θέτουν σε κίνδυνο τις αξίες τους, την ταυτότητά τους, την προσωπικότητά τους και τον ορισμό του χαρακτήρα τους. Πετάξτε λουλούδια που είναι καλύτερα, που εκτός από το να αρωματίζουν την ψυχή κάποιου, καταφέρνουν να φέρουν και ευαισθησία και αγάπη!!

Πρέπει να μάθουμε να κυριαρχούμε στον εαυτό μας μερικές φορές, ακόμη και αν αυτό μας περιορίζει λίγο. Έχω μάθει να σιωπώ πολλές φορές. Η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε σε αυτούς που παίζουν βρώμικο παιχνίδι μαζί μας είναι να αδιαφορούμε για ό,τι έρχεται στο δρόμο μας, ακόμη και αν είναι πολύ, πολύ, πολύ δύσκολο για εμάς. Πάντα ξεπερνώ τον εαυτό μου και νομίζω ότι είμαι και πολύ δύσκολος.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου