twitter

Οι Εμπνεύσεις Μου Vs Συναισθήματα !!!


Ο Θεός ξέρει μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε, μέχρι πού μπορούμε να αντέξουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες μας χωρίς να παραπονεθούμε, μέχρι πού μπορούμε να κρύψουμε τον πόνο μας και να κρατήσουμε το κλάμα μας χωρίς να το καταλάβει κανείς, ξέρει μέχρι πού φτάνει η δύναμή μας, ο Θεός ξέρει το όριο της πίστης μας.

Όσο κι αν όλα φαίνονται αντίθετα με αυτό που επιθυμεί η καρδιά μας, όσο δυνατά κι αν φυσούν οι άνεμοι ή όσες ζημιές προκαλούν οι καταιγίδες, Εκείνος ξέρει την κατάλληλη στιγμή να δράσει και μας γνωρίζει τόσο καλά που ξέρει ακριβώς πότε η ψυχή μας είναι έτοιμη να εγκαταλείψει.

Σήμερα είμαι πολύ σίγουρη για τη φροντίδα και την προστασία Του για εμάς και μπορώ να σας πω ότι τα δάκρυά μας αγγίζουν την καρδιά Του, γιατί είμαστε τα αγαπημένα Του παιδιά, γιατί εξαρτόμαστε από την αγάπη και την προστασία Του, γιατί χρειαζόμαστε την αγκαλιά Του, γιατί είμαστε μικροί μπροστά στο μεγαλείο Του και γιατί θέλουμε τόσο πολύ να μας ευλογήσει και να μας ελευθερώσει από το κακό και τον πόνο που μας κατατρώει τόσο πολύ.

Δεν είναι εύκολο μερικές φορές να πρέπει να χαμογελάς όταν όλα είναι σφιχτά μέσα σου, αλλά αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή σου, όσο κι αν νιώθεις ότι θέλεις να πετάξεις τα όνειρά σου, όλα θα σου συμβούν την κατάλληλη στιγμή και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει, 𝚴𝛂 𝚺𝛆 𝚺𝛕𝛂𝛍𝛂𝛕ή𝛔𝛆𝛊, να σε κρατήσει πίσω, 𝚴𝛂 𝚺𝛆 𝚺𝛕𝛂𝛍𝛂𝛕ή𝛔𝛆𝛊, γιατί αυτό που έχει ο Θεός για σένα είναι τεράστιο, αυτό που έχει ετοιμάσει για τη ζωή σου είναι ακριβώς αυτό που θα φέρει χαρά και ειρήνη στην καρδιά σου.

Ό,τι κι αν συμβεί, ό,τι κι αν γίνει, δεν έχει σημασία, οι σκοποί Του θα εκπληρωθούν και όλοι εκείνοι που κορόιδευαν, γελούσαν και δεν πίστευαν ότι θα μπορούσατε να σηκωθείτε και να ξεκινήσετε από την αρχή, 𝚯𝛂 𝚨𝛕𝛆𝛎ί𝛇𝛐𝛖𝛎 {αναπολούν} τη μεγάλη νίκη που έχει για σας. Η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει, ετοιμαστείτε… …


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου