twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!



Όταν ένα άτομο εκνευρίζεται από την ανάπτυξη του άλλου ή επιδιώκει με οποιοδήποτε κόστος να σαμποτάρει την ευτυχία κάποιου κοντά του με μια καταστροφική κριτική από απλή δυσαρέσκεια για τον εαυτό του, είναι επειδή στην καρδιά του δεν μπορεί να πετύχει τίποτα. Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο άλλος μπορεί να το κάνει. Τέτοιοι άνθρωποι αισθάνονται κατώτεροι και αδύναμοι, δεν κοινωνικοποιούνται, δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να αναπτυχθεί σωστά, δεν εκτιμούν τον εαυτό τους.

Είναι πάντα λυπημένοι και γεμάτοι άσχημα συναισθήματα. Νοιάζονται πάρα πολύ για το τι είναι ή τι έχει ο άλλος και με αυτό χάνουν τον εαυτό τους, δηλητηριάζοντας τον εαυτό τους, καταστρέφοντας τον εαυτό τους, εξευτελίζοντας τον εαυτό τους. Αυτή η συμπεριφορά, εκτός από το ότι βλάπτει την ψυχή, φέρνει και απογοήτευση και απογοήτευση. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να μαθαίνουμε καθημερινά είναι να μην βλέπουμε τους άλλους ως ανώτερους από εμάς, ούτε να πιστεύουμε ότι ο ήλιος ανατέλλει μόνο για αυτούς.

Ο ήλιος ανατέλλει για όλους, και αν ξέρουμε πώς να απολαμβάνουμε τη ζέστη του χωρίς να προσπαθούμε να σκιάζουμε τις ζωές των άλλων, θα είμαστε επιτυχημένοι σε ό,τι κάνουμε και θα είμαστε εξαιρετικά ευλογημένοι από τον Θεό. Όλα είναι θέμα σεβασμού, σοφίας και πίστης..!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου