twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορές !!!


Προσέξτε τις μικρές επαφές, προσέξτε τις υπερβολές, προσέξτε αυτά που κάνετε και δεν τα βλέπει κανείς. Ο κίνδυνος δεν έγκειται στο ότι είστε ένα κοινωνικό, εξωστρεφές άτομο. Δεν είναι ότι σου αρέσει να τα πηγαίνεις καλά με όλους, ότι είσαι ευγενικός, ήρεμος, ελεύθερος, χαρούμενος και πολύ επικοινωνιακός.

Δεν είναι ότι έχετε πολλές επαφές (φίλους). Ο κίνδυνος έγκειται στις υπερβολές, στην έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους, στην ανασφάλεια που φυτεύετε με τις απερίσκεπτες συμπεριφορές σας. Από τη στιγμή που αυτές οι "επαφές" σας οδηγούν σε ανώμαλη συμπεριφορά, κάνοντάς σας να λέτε ψέματα, να εξαπατάτε, να πληγώνετε, να απομακρύνεστε ή ακόμη και να χάνετε την ευχαρίστηση να είστε κοντά στο πρόσωπο που σας αγαπά, δεν υπάρχει πια τίποτα υγιές.

Τα πάντα στην υπερβολή είναι επιβλαβή και αφαιρούν την ηρεμία κάθε ανθρώπου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζουν μια διπλή ζωή στο OFF, χάνονται μέσα τους και δεν δίνουν σημασία στο κακό που καλύπτουν. Όλα τα πράγματα είναι νόμιμα για μένα, αλλά όχι όλα τα πράγματα είναι σκόπιμα για μένα, όπως λέει ο λόγος του Θεού (Α΄ Κορινθίους 6:12). Πρέπει να έχουμε μέτρο, αρχές, σοφία και κοινή λογική.

Κανείς δεν ανήκει σε κανέναν, αλλά από τη στιγμή που δεσμεύεσαι με κάποιον, παντρεύεσαι και μοιράζεσαι το ίδιο σπίτι, την ίδια οδοντόβουρτσα, το ίδιο κρεβάτι και βρίσκεις καταφύγιο στην καρδιά κάποιου, συγχωρέστε με, αλλά η ιδιωτική σου ζωή περιορίζεται. Δεν υπάρχεις μόνο εσύ ή μόνο αυτός/αυτή, αλλά υπάρχει εμείς και υπάρχει ο Θεός που παρακολουθεί τα πάντα. Γίνεστε και οι δύο ένα και αυτό έχει τεράστια δύναμη.

Έτσι, είτε αγαπάτε πραγματικά, σέβεστε και μαθαίνετε να αντιμετωπίζετε τον άλλον με αξιοπρεπή τρόπο, είτε οι συνέπειες των πικρών σπόρων που έχετε φυτέψει θα είναι οδυνηρές και καταστροφικές. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Να είστε σε επαγρύπνηση!! Μην χάνετε τον έλεγχο της καρδιάς σας, της ζωής σας, της οικογένειάς σας, ούτε τα συναισθήματά σας για αυτό που δεν είναι τίποτα.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου