twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Για αμέτρητες φορές λέμε ότι δεν θα κάνουμε άλλα λάθη, και για αμέτρητες φορές κάνουμε λάθη, αμφιταλαντευόμαστε, αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από ένα συναίσθημα, από κάτι ή κάποιον, από ορισμένες ιδιαιτερότητες και επιθυμίες της καρδιάς μας, και το να ακούμε τη λογική είναι σχεδόν πάντα ένα μαρτύριο, γιατί είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να μην πέσουμε στην αγκαλιά της απογοήτευσης.

Τα λάθη έχουν τη δύναμη να μας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι όταν τα επιτρέψουμε, αλλά μέχρι να μάθουμε από αυτά χτυπάμε πολλές φορές το κεφάλι μας, δεν ακούμε καλές συμβουλές, απομακρυνόμαστε από πολλούς που ήταν στο πλευρό μας προσπαθώντας να μας σταματήσουν από την πτώση, αφήνουμε πολλές πολύτιμες έννοιες πίσω μας, προσκολλούμαστε πολύ σε συναισθήματα, εγκαταλείπουμε τον εαυτό μας για να ζήσουμε μια ιστορία που μπορεί να μην είναι δική μας.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι να μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για ό,τι δεν πήγε καλά, να μη σταματάτε να γελάτε για ό,τι δεν πήγε καλά, να μη βασανίζετε τον εαυτό σας για ένα λάθος βήμα, ή για ένα πληγωμένο ταξίδι που σας έδωσε η ζωή, γιατί είμαστε φτιαγμένοι από καινούργια ξεκινήματα, και κάθε χαστούκι που δεχόμαστε είναι ένα μάθημα που παίρνουμε, είναι μια εμπειρία που κουβαλάμε μαζί μας, είναι ένα σκαλοπάτι που ανεβαίνουμε για να συναντήσουμε αυτό που είναι αληθινό και μεγαλειώδες για την καρδιά μας.

Ο Θεός έχει τη δύναμη να μας αποκαταστήσει από μια πληγή ή μια απογοήτευση, αλλά γι' αυτό μας διδάσκει να αποδομήσουμε μέσα μας ό,τι έχει χτίσει το "εγώ" μας, καθιστώντας μας εξαρτημένους από Αυτόν. Πάντα σηκωνόμαστε πιο δυνατοί μετά από κάθε πτώση και πιο σοφοί μετά από κάθε απογοήτευση, πάντα μαθαίνουμε να ακούμε περισσότερο τη λογική και λιγότερο το συναίσθημα.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfal-sin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου