twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


ετών ή επειδή τον/την πρόδωσε αδίστακτα. Δεν νομίζω ότι είναι ειλικρινές όταν ένα άτομο παραδίδεται στον πόνο, στην κατάθλιψη, στο να μην θέλει να έχει πια ζωή έξω από τον σκοτεινό του κόσμο επειδή κάποιος δεν είχε ούτε ένα ίχνος σεβασμού στα συναισθήματά του.

Δεν είναι εύκολο, το ξέρω, δεν είναι από τη μια μέρα στην άλλη, το ξέρω επίσης, δεν είναι με σένα φίλε, ακόμα περισσότερο το ξέρω, αλλά είναι με την καρδιά σου, είναι με την αυτοαγάπη σου, είναι με τους ανθρώπους που σε επευφημούν και θέλουν να σε δουν καλά, το πρόβλημα είναι δικό σου, αλλά η θέληση να σε κάνουμε να αναγνωρίσεις την αξία σου είναι δική μας.

Υπάρχουν τόσα πολλά από τη ζωή του Θεού μπροστά σας, υπάρχουν τόσες κατακτήσεις, υπάρχουν τόσες πολλές στροφές που πρέπει να αναλογιστείτε, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να συμβούν, που το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ακυρωθεί είναι σαν να χάνετε τον εαυτό σας για εκείνους που δεν σας αξίζουν. Αντιδράστε, προσπαθήστε τουλάχιστον να σταθείτε όρθιοι, κατακτήστε αυτό που προσπαθεί να σας κατακτήσει...

Μπορείτε να το κάνετε... Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή μας, που για να τις ξεπεράσουμε, πρέπει να το θέλουμε, ακόμα κι αν επιμένει να κάνει την καρδιά μας να πονάει. Καταλαβαίνεις??

The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου