twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά η τέχνη της κατάκτησης έχει μόνο εκείνους που κατακτούν πρώτα τον εαυτό τους, που φροντίζουν τον εαυτό τους, που αγαπούν τον εαυτό τους, που αναζητούν τον εαυτό τους, που εκτιμούν τον εαυτό τους πριν αφιερωθούν στην κατάκτηση του άλλου.

Η απελπισία είναι ένα κακό βήμα για όσους θέλουν να γίνουν αντιληπτοί, για το απλούστατο γεγονός ότι το άτομο γίνεται πολύ εύκολο σε σημείο να τα ρίχνει όλα στον άλλον χωρίς καν να προσπαθεί πρώτα να κερδίσει την προσοχή και την καρδιά του.

Φυσικά και πρέπει να αγωνιζόμαστε για αυτόν που αγαπάμε, για αυτόν που θέλουμε στο πλευρό μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το άτομο το κέντρο της ζωής μας, ούτε να του επιτρέψουμε να νομίζει ότι ο κόσμος μας περιστρέφεται γύρω του. Πρέπει να έχουμε αυτή τη δύσκολη πλευρά, ναι, πρέπει να δείχνουμε ότι μας αρέσει, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε σταθεροί με τα συναισθήματά μας και να μην επιτρέπουμε να παίζουμε μαζί τους λόγω της έντασης αυτών που νιώθουμε.

Δεν είμαστε διαθέσιμοι όλη την ώρα, και εκτός από το να αγαπάμε κάποιον, έχουμε και μια ζωή που πρέπει να ζήσουμε χωρίς συναισθηματική εξάρτηση.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου