twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Πολλές φορές περιμένουμε τις στροφές που παίρνει ο κόσμος κάποιο μάθημα σε σχέση με τον άλλον, κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κάποια ανόητη εκδίκηση ίσως, κάποια σκοντάφτουμε άλλοι απλά για να σημειώσουμε πόσο αγενείς και κακοί ήταν απέναντί μας, κάποιο επίτευγμα για να τους τρίψουμε στη μούρη ότι φτάσαμε ως εκεί, και στο τέλος της ιστορίας μαθαίνουμε ότι οι αλλαγές γίνονται μέσα μας, τα πράγματα παίρνουν διαφορετική κατεύθυνση και σιγά σιγά μεγαλώνουμε σε σχέση με τα συναισθήματα και τις πράξεις μας.

Δεν κολλάμε πια σε ό,τι μας πλήγωσε ή σε ό,τι δεν μας βγήκε. Δεν δημιουργούμε πια τόσες πολλές προσδοκίες, δεν έχουμε πια χρόνο να μετανιώνουμε για ό,τι δεν ήταν καλό, ούτε προσκολλούμαστε σε ένα παρελθόν που δεν είναι παραγωγικό.

Στην αρχή περιμένουμε τα πάντα να συμβούν ως απόδειξη ότι έχουμε ξεπεράσει, αλλά σιγά σιγά συνειδητοποιούμε πόσα μας διδάσκει η ζωή μέσα από αυτές τις στροφές να μην είμαστε τόσο αμελείς με την καρδιά μας, ούτε αλαζόνες και υποτροπιάζοντες με την καρδιά του άλλου.

Μαθαίνουμε ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία και ότι οι σκοποί του Θεού σε κάθε αντιξοότητα που αντιμετωπίζουμε, όποια κι αν είναι αυτή, είναι τεράστιοι και μεγάλοι. Ξέρει πώς να εργάζεται, ξέρει ακριβώς πώς να χτίσει κάτι μέσα μας με αυτές τις ανατροπές που παίρνει ο κόσμος.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τρίτη 30 Μαΐου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου