twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Το μόνο που έκανε ο Ιησούς ήταν να διδάσκει, να θεραπεύει, να αγαπά και να συγχωρεί. Στο πλευρό του ήταν οι μαθητές του, οι οποίοι παρόλο που τον γνώριζαν τόσο καλά και άκουγαν από εκείνον ότι η ψυχή του ήταν θλιμμένη, κάποιοι από αυτούς κοιμόντουσαν όταν χρειαζόταν περισσότερο κάποιον να προσευχηθεί και να παρακολουθήσει μαζί του, χωρίς να ξεχνάμε τον Ιούδα που τον πρόδωσε και τον Πέτρο που τον αρνήθηκε στο δρόμο.

Κάποιοι θα πουν: όλα αυτά ήταν απαραίτητα. Ναι, συμφωνώ, αλλά όταν πρόκειται για τη ζωή, ο λόγος Του, ο οποίος είναι ζωντανός και αποτελεσματικός, καθιστά σαφές σε εσάς και σε μένα ότι όσο κι αν περιβαλλόμαστε από φίλους, όσο κι αν συμμετέχουμε και αγαπιόμαστε, δεν θα μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε σε όλους. Δεν θα έχουμε πάντα την αγάπη, την υποστήριξη, την παρέα, τον σεβασμό και την κατανόηση όλων. Κάποιοι φίλοι είναι πιο κοντά και από αδέλφια.

Υπάρχουν εκείνοι στους οποίους δεν χρειάζεται καν να πούμε κάτι, η καρδιά μας τους φωνάζει και μας ακούνε από χιλιόμετρα μακριά, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που είναι μαζί μας κάθε μέρα και όταν είναι δύσκολα, όταν είναι στριμωγμένα, όταν θέλουμε απλά κάποιον να ακουμπήσουμε πάνω του και να ξεκουραστούμε από τον πόνο, εκείνοι κάνουν ότι παρεξηγούνται ή ασχολούνται με τις προσωπικές τους υποχρεώσεις και δεν τους κατακρίνω γι' αυτό. Στην πραγματικότητα, πιστεύω πολύ στη βοήθεια του Θεού με τη μορφή προετοιμασμένων ανθρώπων επίσης, και πιστεύω ότι μερικές φορές κωπηλατούμε μόνοι μας και προσπαθούμε να αντέξουμε τις καταιγίδες στηριζόμενοι μόνο σε Εκείνον και σε κανέναν άλλο.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ορισμένοι αγώνες είναι απαραίτητοι, και ότι αντί να κατηγορούμε τον κόσμο για τις ανησυχίες μας, αντί να τροφοδοτούμε υπερβολικά την απογοήτευση που γεννά η εγκατάλειψη κάποιων ανθρώπων, αντί να ασφυκτιούμε για εκείνους που δεν μας έχουν προσεγγίσει, ας γονατίσουμε και ας προσευχηθούμε για τον εαυτό μας, αλλά και γι' αυτούς. Είθε να ξέρουμε να συγχωρούμε και να προχωράμε, πιστεύοντας ότι υπάρχει σκοπός για όλα. Λυπάμαι που ο φίλος που εμπιστευόσασταν τόσο πολύ δεν ήταν καλός μαζί σας, αλλά λυπάμαι ακόμα περισσότερο για εσάς που αποφασίσατε να επικεντρωθείτε περισσότερο στο λάθος του παρά στην πληγή που σας προκάλεσαν τα προβλήματα της ζωής και η οποία χρειάζεται επειγόντως επούλωση. Ενισχύσου στον Θεό και συνέχισε. Δεν είμαστε ποτέ μόνοι !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου