twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι φευγαλέα, τα πάντα, τίποτα δεν είναι αιώνιο, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, εκτός από τα συναισθήματα που αφήνουμε στις καρδιές εκείνων που αγαπάμε.

Δεν ξέρουμε πώς θα είναι το επόμενο δευτερόλεπτο της ζωής μας, δεν έχουμε ιδέα αν θα έχουμε χρόνο να επανορθώσουμε τα λάθη μας ή να αμβλύνουμε έναν πόνο που επιτρέψαμε να βαναυσοποιήσει την ψυχή μας από απροσεξία ή αλαζονεία. Δεν έχουμε τόσο χρόνο για να σπαταλήσουμε σε ασήμαντα πράγματα, σε ασήμαντα ζητήματα, σε έχθρες, σε προσβολές, σε πράγματα που δεν θα κάνουν τίποτα να ανθίσει μέσα μας.

Ίσως αυτά που λέω να μην έχουν σημασία για πολλούς ανθρώπους, επειδή οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει τόσο πολύ να ζουν για το μετά, ώστε περιφρονούν το τώρα και απορρίπτουν το γεγονός ότι η ζωή μπορεί να διαρκέσει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και να μη μας δίνει χρόνο για τύψεις {λύπες}.

Τίποτα δεν παίρνεται από αυτόν τον κόσμο, ούτε τα υπάρχοντα, ούτε το κύρος, ούτε οτιδήποτε άλλο, και αυτό που κάνει κάθε άνθρωπο να νιώθει καλά και γεμάτος είναι ό,τι δεν αλλάζει τον χαρακτήρα ή την προσωπικότητά του.

Δεν μπορούμε να είμαστε μεγάλα παιδιά σε έναν κόσμο όπου κάθε φροντίδα είναι πολύ μικρή μπροστά σε όλα όσα πραγματικά θέλει ο Θεός από εμάς, που είναι η ειρήνη, η αγάπη προς τον πλησίον, η ευγνωμοσύνη, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός.

Πολύτιμα πράγματα για εμάς στην καρδιά μας {κατά Βάθος}!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου