twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα Vs Συμπεριφορά !!!


Μόνο όσοι έχουν βιώσει μια δυσφήμιση καταλαβαίνουν τι σημαίνει να κρίνεσαι χωρίς να χρωστάς. Τι είναι να σε υποδεικνύουν χωρίς λόγο ή να σε συκοφαντούν χωρίς την ευκαιρία υπεράσπισης. Η πράξη της υποτίμησης προέρχεται από εκείνους που εκτός από πνευματικά αδύναμοι, στερούνται επίσης σεβασμού, χαρακτήρα και σοφίας.

Είναι απάνθρωποι και άδειοι από τον εαυτό τους. Όταν κάποιος, από κακία και δυσαρέσκεια, εκθέτει τον άλλον, αποκαλύπτεται ως άτομο που έχει ανάγκη από προσοχή και χειροκρότημα, προσπαθεί να δείξει μια ψεύτικη δύναμη πληγώνοντας κάποιον, προσπαθώντας να ρίξει κάποιον ή μη γνωρίζοντας πώς να αντιμετωπίσει την επιτυχία, τη στάση και την καλή φήμη που έχει ο άλλος.

Ακόμα χειρότερα είναι όταν καταφέρνει να παγιδεύσει εκείνους που μας γνωρίζουν καλά, που ξέρουν λίγα πράγματα για τη ζωή μας και για το ποιοι πραγματικά είμαστε. Η αντιμετώπιση αυτού του είδους των καταστάσεων δεν είναι εύκολη, διότι απαιτεί πολύ θάρρος, σταθερότητα και δύναμη για να μην εμπλακούμε στο δηλητήριο που προέρχεται μέσα από τα ψέματα και την απάτη που διαδίδει ο συκοφάντης, αλλά είναι εφικτό όταν θέτουμε τον Θεό επικεφαλής της ζωής μας και περιμένουμε από Αυτόν μια απάντηση, μια φροντίδα, μια προστασία, μια απελευθέρωση και τη δικαιοσύνη Του σε σχέση με όσα λέγονται για εμάς.

Μην κατακλύζεστε από το μίσος που έρχεται εναντίον σας. Μην γίνεστε ακροατήριο εκείνων που δεν έχουν να σας προσφέρουν καλά συναισθήματα. Μην δίνετε σημασία σε ό,τι έρχεται μόνο για να σας αποσταθεροποιήσει και να σας κλέψει την ηρεμία. Αυτοί που σας συκοφαντούν σας βλέπουν σαν πέτρα στο δρόμο. Δεν μπορούν να δεχτούν το γεγονός ότι εσείς κάνετε τη διαφορά σε αυτό που δεν μπορούν να είναι. Αντίποινα σημαίνει εξίσωση, και οι άνθρωποι που τυφλώνονται από θυμό, οργή και αποτυχία δεν καταλαβαίνουν ότι όσο μεγαλύτερο τάφο σκάβουν σε σχέση με τον διπλανό τους, τόσο περισσότερο θα θάβουν τον εαυτό τους. Να είστε καλά και... να Μην Στεναχωριέστε!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου