twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα Vs Συμπεριφορά !!!


Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι πολύ Σημαντικό που ίσως δεν δώσατε ποτέ σημασία, ο Θεός μας δίνει σημάδια όταν κάτι δεν πάει καλά, ή όταν ορισμένες επιλογές που κάνουμε μας οδηγούν σε μια άβυσσο χωρίς επιστροφή, ίσως. Μας προειδοποιεί ότι εμπιστευόμαστε λάθος ανθρώπους και μας αποκαλύπτει και τον χαρακτήρα ορισμένων από αυτούς.

Ο Θεός εργάζεται μέρα και νύχτα για εμάς όταν αναθέτουμε τον εαυτό μας στη φροντίδα Του. Έχει ένα πεπρωμένο για τον καθένα μας και θέλει να φτάσουμε εκεί.

Όταν παρατηρήσετε ότι η καρδιά σας είναι ανήσυχη, ότι ο χώρος σας είναι μικρός, ότι η σκέψη σας είναι εντελώς εναντίον σας, ότι το μυαλό σας είναι αφηρημένο και κουρασμένο, κάντε ένα διάλειμμα και παρατηρήστε τον εαυτό σας. Συνδεθείτε με την ψυχή σας, κατανοήστε τον εαυτό σας και αρχίστε να σώζετε τον εαυτό σας από αυτό που σας στερεί τον εαυτό σας.

Αποδεχτείτε τις αλλαγές, περάστε τη φάση της μεταμόρφωσης με το κεφάλι ψηλά, αφήστε τον Θεό να σας βελτιώσει για έναν σκοπό μεγαλύτερο από κάθε άλλο που έχετε βιώσει ποτέ.

Όλοι μας περνάμε από απρογραμμάτιστες διαδικασίες και μερικές φορές αισθανόμαστε αόρατοι και χωρίς κίνητρα, αλλά έτσι λειτουργεί. Ο Ιωσήφ στην Αίγυπτο, πέρασε μια περίοδο που τον πετούσαν από δω κι από κει, ( Κάλυμμα, Σκλαβιά, Φυλάκιση ), μέχρι που ήταν έτοιμος και έγινε ορατός στα μάτια όλων για να αναλάβει την εξουσία ως κυβερνήτης. Ο Θεός ξέρει τι κάνει, ξέρει ποιον τιμά… Τ΄ Ακούς?? Εσένα Το Λέω!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου