twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα Vs Συμπεριφορά !!!


Μερικοί άνθρωποι μπερδεύουν το να αφεθείς με το να φύγεις. Η αποδέσμευση έχει πολλά να κάνει με την απομάκρυνση. Αφήνετε το άτομο να κάνει την επιλογή του χωρίς να επιμένετε να μείνει, χωρίς να εκλιπαρείτε για την αγάπη σας και την πρόθεσή σας, χωρίς να θέλετε να μείνει στο πλευρό σας από οίκτο και όχι από αγάπη. Το να αφεθείς έχει τη γεύση της ελευθερίας, ανοίγεις την πόρτα, γυρίζεις την πλάτη σου, καταπίνεις το κλάμα, αναπνέεις βαθιά και το άτομο καταλαβαίνει ότι ο κόσμος είναι δικός της, αλλά θα βρει παρηγοριά μόνο στην καρδιά σου.

Η αποδέσμευση σας απελευθερώνει από τη συναισθηματική σκλαβιά και σας διδάσκει ότι οι άξιοι είναι οι άνθρωποι που προσφέρουν τον εαυτό τους και ότι το άτομο που θέλει να μείνει δεν δικαιολογείται, δεν κάνει σκηνή, δεν επιτίθεται, δεν προσβάλλει, δεν ασεβεί και δεν θέλει, με κανέναν τρόπο, να σας κάνει να υποφέρετε.

Το να αφήνετε να φύγει δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπετε αυτόν που αγαπάτε, αντίθετα, είναι επειδή τον αγαπάτε τόσο πολύ που αφήνετε το δρόμο ανοιχτό, ακόμα κι αν πονάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε, αλλά ότι αποφασίζουμε να μην υποφέρουμε άλλο κρατώντας στο πλευρό μας ένα πρόσωπο που ήταν μακριά από την καρδιά μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Θεός γνωρίζει τα πάντα και αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα όσα εμπιστευόμαστε στα χέρια Του με την προσευχή. Αφήστε τον !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου