twitter

Συμπεριφορά ~ Κοινωνια/Σχέσεις !!!


Δεν πρόκειται να παίξω τον άγιο μαζί σας, ακόμα και επειδή είναι καλό να μιλήσουμε για το τι μας βοήθησε, είναι καλό να σημειώσουμε ότι υπήρξαν ακριβείς αλλαγές σε εμάς, είναι καλό να καταθέσουμε ότι μεγαλώσαμε και να αναγνωρίσουμε ότι τα αποτελέσματα μετά από αυτές ήταν πραγματικά εξαιρετικό.

Αλλά, σε άλλες εποχές, δεν έπαιρνα τον λάθος δρόμο για το σπίτι, ούτε γύρισα το άλλο μάγουλο για να χτυπήσει κανείς, δεν το άφηνα να φύγει όταν κάποιος με προσέβαλε, ούτε κατάπια την αλαζονεία αυτών που στράφηκαν εναντίον μου, και προφανώς αυτό με πήρε, με ενίσχυσε, με ανέβασε, αλλά προφανώς, λίγη ώρα αργότερα κατηγόρησα τον εαυτό μου που ήμουν τόσο αδύναμος, παρόλο που σε κάποιους φαινόταν ειλικρινής και αισιόδοξος.

Όχι, δεν αξίζει να πολεμάς το κακό ή να μετράς δυνάμεις με κακούς ανθρώπους. Δεν είναι ωραίο για εμάς να προσπαθούμε να λύσουμε ένα άλυτο ζήτημα με την κραυγή, ή να θέλουμε να βλάψουμε τον άλλον για το κακό που μας προκάλεσε, δεν είναι ωφέλιμο για κανέναν να σκέφτεται για παράπονα ή να μένει όλη την ώρα ελπίζοντας ότι ο άλλος το κάνει 'γίνεται πραγματικότητα σε οτιδήποτε στη ζωή μόνο και μόνο για να κυκλοφορήσει ένα "μπράβο πολύ μεγάλο", στην πραγματικότητα, τίποτα που δεν μας χτίζει δεν είναι καλό.

Μερικές φορές, και σχεδόν πάντα, η σιωπή είναι απαραίτητη. Σκεφτείτε, βάλτε το κεφάλι σας στη θέση του, ξεπεράστε το εγώ και τη δυσαρέσκεια σας επίσης. Δεν χάνουμε με αυτό, δεν γινόμαστε αδύναμοι ή δειλοί, αντιθέτως το να κυριαρχούμε μπροστά σε κάποιον που προσπαθεί να μας καταστρέψει από μέσα είναι θεϊκό. Είπα θεϊκός, γενναίος, άξιος, λογικός, όχι εύκολος.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν αποφασίζουμε να αλλάξουμε & όταν αδιαφορούμε για ό,τι έρχεται να μας προσβάλει, να μας ταπεινώσει, να μας καταρρίψει, κάνουμε μια παράσταση υπέρβασης της ζωής, αναδιοργανώνουμε τα συναισθήματά μας, μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε ότι τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από την ειρήνη μας , η ευημερία μας, η ουσία μας. Όλα λύνονται με τον τρόπο του Θεού όταν αποφασίσουμε να τον εμπιστευτούμε.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου