twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Πολλοί επιθυμούν να έχουν την υπομονή του Ιώβ, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να επιθυμεί να έχει τις πληγές του, τόσο τις σωματικές όσο και τις συναισθηματικές. Είχε ανεπανόρθωτη απώλεια, ανεξήγητο πόνο, μια πικρόχολη σύζυγο και πολλή θλίψη στην ψυχή του για όλα όσα πέρασε. Ο Ιώβ καταράστηκε ακόμη και την ημέρα της γέννησής του και παραπονέθηκε για τόσες ατυχίες στη ζωή του.

Ήταν απαραίτητο ο φίλος του Ελιφάς να του υπενθυμίσει τις φορές που είχε βοηθήσει πολλούς στην πίστη τους, ώστε να την ασκήσει στη δική του ζωή, φέρνοντας στο νου του τη μεγάλη του εμπιστοσύνη στον Θεό (δόξα τω Θεώ που υπάρχουν αληθινοί φίλοι). Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι πολλοί θα ήθελαν να είχαν τη ζωή που έχετε εσείς και έτσι προσπαθούν να σας μειώσουν γνωρίζοντας πολύ καλά ποιος είστε, αλλά δεν θα μπορούσαν να αντέξουν να κουβαλούν τους πόνους και τα βάσανά σας.

Δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν ούτε τις μισές από τις μάχες που έχετε ήδη κερδίσει, ούτε καν για ένα δευτερόλεπτο δεν θα μπορούσαν να σταθούν μπροστά σε κάθε κατάσταση που έχετε περάσει ποτέ. Για κάποιους είναι πολύ πιο εύκολο να σας επικρίνουν ή να κοροϊδεύουν το όνομά σας, παρά να γνωρίζουν την ιστορία σας ή τουλάχιστον να τη σέβονται.

Πηγαίνετε λοιπόν στο δρόμο σας με το κεφάλι ψηλά, γιατί ο Λυτρωτής σας ζει και τα σχέδιά Του δεν θα ματαιωθούν στη ζωή σας. Ζει και εργάζεται για εσάς. Μπορεί να κάνει τα πάντα, βλέπει τα πάντα.

Τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο από τα μάτια Του, και επιπλέον, αυτό που αργεί για εσάς, είναι για Εκείνον ένα μάτι που ανοιγοκλείνει. Μείνετε ήσυχοι στη γωνιά σας και αφήστε Τον να δράσει. Μείνετε στη γωνία σας, σιωπήστε και αφήστε Τον να κάνει τη δουλειά που πρέπει να γίνει. Όποιος κι αν δεν πιστεύει, κανείς δεν Τον εμποδίζει να κάνει οτιδήποτε. Ψιτ, έλα εδώ, άσε με να σου πω πολύ ήσυχα, είναι Μεγαλύτερος… Το Ακούς ?? Εσένα το Λέω!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου