twitter

Υπέροχες Χριστιανικές Παραδοχές Vs Συναισθήματα !!!


Και ξέρουμε ότι όλα συνεργούν για το καλό εκείνων που αγαπούν τον Θεό, εκείνων που είναι καλεσμένοι σύμφωνα με τον σκοπό του (Ρωμαίους 8:28).

Το να αγαπάμε τον Θεό και να δηλώνουμε ότι είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο στη ζωή μας είναι πολύ εύκολο. Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το έργο Του στις δύσκολες διαδικασίες που πρέπει να περάσουμε, ειδικά όταν κουραζόμαστε, όταν η ανυπομονησία και η απελπισία προσπαθούν να μας απομακρύνουν από το δρόμο, κάνοντας την πίστη μας να εξασθενεί μπροστά στις αντιξοότητες, όταν χάνουμε κάποιες μάχες, όταν μας προκαλούν, μας απορρίπτουν ή ακόμη και μας πληγώνουν.

Συνήθως λέω ότι στο τέλος όλα πάνε καλά, ότι τα πράγματα πάνε καλά όταν εμπιστευόμαστε, αλλά οι σκέψεις μας πρέπει να ενωθούν με τις πράξεις μας και η καρδιά μας πρέπει να προστατευτεί από τους φόβους, από την απιστία, από τα άσχημα συναισθήματα, ακόμα και από τους ανέμους που προσπαθούν να αντικρούσουν όλα όσα έχουμε χτίσει μέσω της πίστης.

Όλα γίνονται για το καλό μας όταν αγαπάμε και πιστεύουμε σε Εκείνον που μπορεί να κάνει τα πάντα για εμάς. Είτε μια κατάσταση είναι καλή είτε ακόμη και κακή, όλα συνεργάζονται μαζί για την ανάπτυξή μας, τη μάθηση, την ενδυνάμωση και τη μελλοντική μας γνώση που μέχρι τότε εξαρτάται από την παρούσα προσπάθειά μας και τη βεβαιότητά μας ότι τίποτα δεν είναι μάταιο και ότι όλα έχουν έναν θεϊκό και αναπότρεπτο σκοπό για τη ζωή μας. Υπάρχουν παρεξηγημένες μάχες που στην αρχή μας τρομάζουν, ωστόσο θα αποτελέσουν τομή για εμάς.

Όσο κι αν προσπαθούν να αλλάξουν τα μονοπάτια της ιστορίας μας, κανείς δεν αλλάζει τα μονοπάτια που χάραξε Εκείνος που τα έγραψε με τόση αγάπη και σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Αλλάζει το κακό σε καλό, την κατάρα σε ευλογία. Τα πάντα και όλα τα πράγματα θα χρησιμοποιηθούν υπέρ μας όταν αγαπάμε πραγματικά τον Θεό και Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου