twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Η τέχνη της κατάκτησης, αυτό θέλω επίσης να μάθω… Είναι περίπλοκο πράγμα αυτό, να πρέπει να κατακτήσουμε κάποιον που δεν νοιάζεται για εμάς, έτσι δεν είναι?? ή που μας βλέπει μόνο ως φίλο, και χειρότερα όταν το προφέρει αυτό όλη την ώρα, τότε γίνεται άσχημο για εμάς. Αλλά από τα λίγα που έχω μάθει, ο δρόμος μοιάζει πολύ με την τέχνη του "μπορώ να κάνω ό,τι μπορώ" αν εμπιστευτώ τον Θεό, και αυτό είναι σοβαρό, καταλαβαίνετε;

Μερικές φορές οι άνθρωποι μπερδεύονται επειδή βάζω τον Θεό σε όλα, ακόμη και για να κατακτήσω κάποιον, αλλά Αυτός είναι που κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, Αυτός είναι που κάνει θαύματα, Αυτός είναι που επιβεβαιώνει τι πρέπει να γίνει στη ζωή μας, και ο ρόλος μας δεν είναι τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από το να αγωνιστούμε και να επιμείνουμε.

Αλλά καταλάβετε, αγωνιστείτε με δίκαιο και ειλικρινή τρόπο μαζί σας, χωρίς να αφήσετε το συναίσθημα ή την υπερβολική επιθυμία να σας πνίξει και να σας δεσμεύσει σε μια καρδιά που δεν είναι γραφτό να είναι.

Είναι ωραίο να σου αρέσει, να κάνεις τα πάντα για να κατακτήσεις, να έχεις εκείνη την καλή σκέψη, να επενδύεις για να πάνε όλα καλά, να προσπαθείς να γίνεις η σκέψη κάποιου, αλλά πριν από όλα αυτά πρέπει να γεμίσουμε τον εαυτό μας με αγάπη για εμάς, και ποτέ να μην επιτρέψουμε με αυτό τον άλλο αν σκέφτεται το μπαμ μπάμ της ιστορίας μας και μας αντιμετωπίζει ως επιλογή, ή μας κακομεταχειρίζεται επειδή νιώθουμε ασφαλείς από την αγάπη που προσφέρουμε.

Αν μετά από όλα αυτά το άτομο δεν ενδιαφέρεται, μην μείνετε μαζί του, μην εξευτελίζεστε, μην τραβάτε τον εαυτό σας, ή δώστε του λίγο χρόνο, ώστε να πάρει ένα έξυπνο τσάι και να σας δει, ή να αλλάξει δρόμο, αλλά ποτέ μην χάνεστε για κάποιον που δεν επιτρέπει στον εαυτό του να σας συμπαθήσει πάρα πολύ.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου