twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Δεν κουράζομαι ποτέ να λέω ότι αυτό που πρόκειται να λειτουργήσει στη ζωή μας ξέρει καλά πού θα μας βρει, αυτό που είναι δικό μας θα μας φτάσει αναμφίβολα. Ξέρεις κορίτσι, έχω υπάρξει σαν εσένα, με αυτά τα τρελά όνειρα εκεί, ότι τόσο πολύ να θέλουν να πληγώσουν την καρδιά σας, Έχω αισθανθεί την απογοήτευση του να αρέσω σε κάποιον τόσο πολύ και αυτός δεν με πρόσεξε καν, προσπάθησα να πάρει πίσω στην κορυφή, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούμε να βγούμε από τη θέση.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που πρέπει να σταματήσουμε, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα, να μετρήσουμε μέχρι το δέκα και αν συνεχίζεται, να αφήσουμε στην άκρη τις ανόητες σκέψεις ότι κανείς δεν σας αγαπάει και κανείς δεν σας θέλει, να αγνοήσουμε όλες αυτές τις ανόητες πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας ότι ο άλλος είναι καλύτερος από εσάς και να αφήσουμε τον χρόνο να σας γιατρέψει, τα πράγματα θα κατασταλάξουν, η ζωή θα σας δείξει ένα νέο δρόμο χωρίς να βασανίζεστε τόσο πολύ για αυτό που δεν πήγε καλά.

Έμαθα επίσης ότι μερικές φορές θέλουμε κάποιον τόσο πολύ που ξεχνάμε τον εαυτό μας, αφιερώνουμε τόσα πολλά που σταματάμε να ζούμε, προσκολλούμαστε τόσο πολύ σε ένα συναίσθημα που αγνοούμε το χρόνο που πρέπει να περάσει για να συμβούν ορισμένα πράγματα.

Δεν σου λέω να τα παρατήσεις, απλώς προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι για να φροντίσεις κάποιον, πρέπει πρώτα να φροντίσεις τον εαυτό σου. Να προσέχεις τον εαυτό σου, σε υποστηρίζω Εγώ Για Πάντα!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου