twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τι τρέχει; Είσαι ήδη παντρεμένη; Βγαίνεις ραντεβού; Δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλή ιδέα. Εσείς τι γνώμη έχετε γι' αυτό; Έιιιι, έχει περάσει η ώρα. Θα παντρευτείς, έτσι δεν είναι; Βαρετές ερωτήσεις που καθοδηγούνται από συναισθηματικά ρομπότ που πιστεύουν ότι η ζωή του άλλου έχει να κάνει μόνο με τις σχέσεις. Έχω τον δικό μου ιδιωτικό κόσμο που απαγορεύεται στους εισβολείς και δεν με πειράζει αν δυσαρεστήσω κάποιους ανθρώπους με τον παράξενο τρόπο ζωής μου.

Στην πραγματικότητα, είναι μια πλευρά του εαυτού μου που θεωρώ ότι είναι καλά λυμένη και δεν πρόκειται να την εγκαταλείψω. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε αυτή την ιδιωτική και καλά αποδεκτή γωνιά μας, ειδικά όταν πρόκειται για συναισθήματα. …

…Όταν λέω ότι πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας, είναι επειδή μόνο εμείς και ο Θεός ξέρουμε τι αισθάνεται και τι επιθυμεί η καρδιά μας, και όταν κάποιος αρχίζει να απαιτεί πολλά από εμάς, όταν κάποιος αρχίζει να φροντίζει τη ζωή μας, να υπαγορεύει κανόνες, να θέλει να μας επιβάλει μια ιστορία, η πολιτική της καλής γειτονιάς αλλάζει.

Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικός έρωτας από αυτόν που δεν είναι ούτε ευπρόσδεκτος ούτε ζητείται.

Άνθρωποι, τα πράγματα συμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή, η αγάπη έρχεται με τη μορφή της καλής θέλησης και καμία σχέση δεν μπορεί να βρεθεί στο περίπτερο ενός περιοδικού. Το να είσαι μόνος/η δεν σημαίνει ότι είσαι αποκλεισμένος/η. Δεν σημαίνει ότι ο άλλος δεν μπορεί ή δεν ήταν τυχερός στη ζωή. Το να είσαι ελεύθερος δεν σημαίνει ότι μολύνεσαι από τον ιό της εγκατάλειψης ή την αδυναμία να σχετιστείς. Η ιστορία του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα που αισθάνονται πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και για το λόγο αυτό κλειδώνονται στη θλίψη, στο σύμπλεγμα ότι κανείς δεν με αγαπάει, κανείς δεν με θέλει, νομίζοντας ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος στο σύμπαν που δεν βγαίνει ραντεβού ή που δεν έχει παντρευτεί ακόμα, και αυτό είναι θλιβερό. Και το μήνυμά μου προς αυτούς είναι: ζήστε τη ζωή σας χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσετε σε κανέναν τι κάνετε με αυτήν.

Περιμένετε τον Θεό για το καλύτερό σας, το οποίο Εκείνος προετοιμάζει. Μη βιάζεστε να κάνετε τίποτα, ούτε να μπλέκεστε με κάποιον χωρίς καμία δέσμευση, μόνο και μόνο για να αποδείξετε στους άλλους ότι είστε καλά αποφασισμένοι.

Η καρδιά του ανθρώπου απαιτεί χρόνο, φροντίδα και υπευθυνότητα, όχι από τους άλλους, αλλά από εμάς τους ίδιους για τον εαυτό μας. Απολαύστε την εργένικη ζωή σας, και όταν είστε πραγματικά έτοιμοι να ζήσετε μια όμορφη αγάπη και μια ωραία σχέση, οι άνεμοι θα φυσήξουν προς την κατεύθυνσή σας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου