twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Είμαι μια χαρά, η καρδιά μου είναι μια χαρά και η ζωή μου προχωράει επίσης μια χαρά! Τα πράγματα συμβαίνουν με την πίστη και όταν αυτή ασκείται από εμάς, η άποψη που έχουμε για τα πάντα είναι εντελώς αντίθετη από αυτή που βλέπουν τα μάτια μας. Το να προσδιορίζεις τη βελτίωση και τη νίκη είναι να πιστεύεις στο έργο του Κυρίου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνει τίποτα, και αυτό κάνω κάθε μέρα.

Μπορεί να περνάτε τη χειρότερη θάλασσα της ζωής σας, μπορεί να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που φαίνεται να μην έχει διέξοδο, μπορεί να αντιμετωπίζετε έναν αγώνα που στα ανθρώπινα μάτια είναι απελπιστικός, μπορεί να βρίσκεστε ανάμεσα στα συντρίμμια μιας στέγης που μόλις κατέρρευσε πάνω στο κεφάλι σας, πιστέψτε με, θα περάσει, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή το είπε ο Ιησούς:

Αυτός που πιστεύει σε μένα, αν και νεκρός, θα ζήσει (Ιωάννης 11.25).

Δεν μπορούμε να ενδώσουμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να νομίζουμε ότι είναι μεγαλύτερο από τα πάντα, γιατί δεν είναι. Τα πάντα είναι θέμα χρόνου και εμπιστοσύνης. Ο Θεός δεν αλλάζει, είναι ο ίδιος που έκανε όλο τον λαό του Ισραήλ να διασχίσει τη θάλασσα και να ξεφύγει από τους εχθρούς του, είναι ο ίδιος που έσωσε τρεις άνδρες από το φλεγόμενο πύρινο καμίνι (Σεδράχ, Μισάχ και Αβδενεγώ), είναι ο ίδιος που επέτρεψε στον Δανιήλ να ριχτεί στο λάκκο των λεόντων, να περάσει μια νύχτα μαζί τους και να βγει ζωντανός. Είναι ο ίδιος σήμερα και εξακολουθεί να κάνει θαύματα όταν ασκούμε την εξουσία μας μπροστά σε κάθε αντιξοότητα και χρησιμοποιούμε το όνομα του γιου του Ιησού για να καθορίσουμε τη νίκη σε κάθε κατάσταση.

Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, αλλά τα λόγια του θα παραμείνουν (Λουκάς 21:33).

Δοκιμαζόμαστε καθημερινά και αυτό δεν θα μπορέσουμε να το αλλάξουμε, όσο είμαστε σε αυτό το σύμπαν που είναι τόσο γεμάτο κακό θα περάσουμε από δύσκολες καταστάσεις, θα διωχθούμε, θα ταλαιπωρηθούμε, αλλά η υπόσχεση που έχουμε είναι της ζωής και του θριάμβου. …

…Σηκώστε το κεφάλι σας, σηκωθείτε από το έδαφος στο οποίο έχετε πέσει μέσα από το φόβο, τον πόνο, την κούραση, την αποθάρρυνση, την απιστία και την ταλαιπωρία, πάρτε θέση μπροστά σε αυτό που η καρδιά σας λαχταρά και αντιδράστε χωρίς να κοιτάτε πίσω. Ο Θεός που είναι μέσα σας είναι μεγαλύτερος από κάθε καταιγίδα που έχει έρθει για να σας καταστρέψει ... Σταθείτε όρθιοι και ασκήστε την πίστη σας… Γρηγορείτε & Προσεύχεστε…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου