twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Το αύριο θα έρθει, όπως για μας, δεν ξέρω. Το επόμενο δευτερόλεπτο της ζωής μας μόνο ο Θεός ξέρει πώς θα εξελιχθεί. Οι άνθρωποι γύρω μας δεν είναι αιώνιοι, και με έναν απρόσμενο ίσως τρόπο, φεύγουν χωρίς τουλάχιστον να μας αποχαιρετήσουν.

Φεύγουν χωρίς επιστροφή και μας στερούν τη μεγάλη ευκαιρία να έχουμε τουλάχιστον πει: θα μπορούσαμε να είχαμε γνωριστεί καλύτερα, ή, σ' αγαπώ, ή συγχώρεσέ με για όλα, ή ίσως την ελπίδα να έχουμε την παρουσία σου για ένα ακόμη δευτερόλεπτο που έμεινε για ένα αργότερα που δεν θα έρθει ποτέ. Υπάρχουν απώλειες που είναι ξαφνικές, επώδυνες και για πάντα.

Γι' αυτό λέω: εκτιμήστε αυτόν που σας εκτιμά, ασχοληθείτε με αυτόν που σας νοιάζεται, συγχωρήστε, αγκαλιάστε αυτόν που σας αγκαλιάζει ακόμα και στις προσευχές σας, και διαχειριστείτε το χρόνο σας δίνοντας προτεραιότητα στη ζωή σας σε αυτόν που πραγματικά νοιάζεται.

Στο τέλος, η νοσταλγία είναι η χειρότερη παρέα και η επίγνωση του τι δεν έχουμε κάνει για τους ανθρώπους που αγαπάμε από έλλειψη χρόνου, από συναισθηματική παραμέληση ή αγανάκτηση, είναι βαριά και χωρίς γαλήνη. Ναι, τίποτα δεν έχει αλλάξει, η ζωή εξακολουθεί να είναι μια ανάσα… τ΄ Ακούς?? Μια Ανάσα !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου