twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχω μάθει με μαεστρία στη ζωή, είναι ότι οι στροφές που παίρνει ο κόσμος έχουν μεγάλη δύναμη, αλλά και πολλά μαθήματα. …

…Σήμερα μπορεί να βρίσκεσαι σε μια ευαίσθητη κατάσταση, αναζητώντας δύναμη στο Θεό για να μην χρειαστεί να ανταποδώσεις σε κάποιον που σε προσβάλλει ή σε ταπεινώνει, αλλά πίστεψέ με, κανείς δεν χάνει με το να σιωπά, να είναι αληθινός και να κυριαρχεί μπροστά στην αδυναμία αυτών που νομίζουν ότι είναι το τελευταίο μπισκότο στο πακέτο.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι προετοιμασμένοι να κατακτήσουν, και όταν φτάνουν στην κορυφή του βουνού νομίζουν ότι είναι τόσο ασφαλείς, τόσο γεμάτοι με τον εαυτό τους, τόσο ανεξάρτητοι, που ξεχνούν το ξεκίνημά τους, τις αρχές και τις αξίες τους, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι κάθε σπόρος που φυτεύουμε, είτε είναι καλός είτε κακός, μια μέρα αποδίδει καρπούς, και η ώρα της συγκομιδής έρχεται για όλους. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, σηκώστε το κεφάλι σας και κάντε τις δύσκολες στιγμές σας, μια μεγάλη ευκαιρία για ανάπτυξη.

Υπάρχει ένας σκοπός σε όλα, και είμαι ζωντανή απόδειξη ότι από το έδαφος σχηματίζονται οι μεγάλοι ήρωες.

Τα αδέλφια του Ιωσήφ τον πούλησαν από ζήλια και δυσαρέσκεια. Του πήραν την ελευθερία του, τον μανδύα του, την άνεση του σπιτιού του, αλλά δεν μπόρεσαν να του πάρουν την πίστη του, τον καλό του χαρακτήρα, την προσωπικότητά του, τη δύναμή του, ούτε το κουράγιο να συνεχίσει να αγωνίζεται, να μάχεται και να αναπτύσσεται.

Υπέφερε, αλλά μέσα στη θλίψη του προετοιμάστηκε και τιμήθηκε, και σε αυτούς που τον πέταξαν μια μέρα στην τρύπα, άπλωσε τα χέρια του.

Τίποτα δεν είναι μάταιο, και όταν πολεμάμε τα δικά μας συναισθήματα, και αφήνουμε όλη την κατάστασή μας στα χέρια του Θεού, Εκείνος ασχολείται, Εκείνος επιλύει, Εκείνος φέρνει δικαιοσύνη, Εκείνος νοιάζεται!!! Η ώρα τώρα είναι να σιωπήσουμε και να παρατηρήσουμε. Να είστε καλά και… με την Ευλογία Εκείνου…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου