twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Είναι απλό. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους άλλους, υπάρχουν συναισθήματα δικά μας που πρέπει να τα προσέξουμε, να τα νιώσουμε και να τα εκτιμήσουμε εμείς και όχι οι άλλοι.

Υπάρχουν επιθυμίες, όνειρα και σχέδια δικά μας που δεν μπορούν να αναβληθούν από τους άλλους, με καταλαβαίνετε?? Όταν λέω ότι πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, λέω ότι υπάρχει μεγάλη δύναμη σε αυτό που κάνουμε και νιώθουμε για τον εαυτό μας. Όταν λέω ότι πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, λέω ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει από τον εαυτό του χωρίς πρώτα να ξεχειλίσει από το καλύτερο που έχει να προσφέρει.

Κανείς δεν μπορεί να είναι κάποιου άλλου χωρίς να ανήκει στον εαυτό του. Η ασφάλεια όλων όσων θέλουμε στη ζωή μας συνδέεται με την πίστη μας στον Θεό και την αυτογνωσία μας, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετωπίζουμε ή τις ακατάσχετες απόψεις πικραμένων ανθρώπων χωρίς ειρήνη.

Το να γίνουμε αρεστοί και να μάθουμε να ζούμε με τις ατέλειές μας δεν είναι εύκολο μερικές φορές, όχι μόνο επειδή απαιτεί αποδοχή από τους άλλους, και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να μάθουμε μια για πάντα ότι δεν γεννηθήκαμε για να τους ευχαριστούμε όλους και ότι αν θέλουμε να είμαστε σημαντικοί στη ζωή κάποιου πρέπει να ξέρουμε ότι τα ελαττώματά μας τα βλέπει εκείνος, αλλά η αγάπη, η φροντίδα, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός του προς εμάς είναι πάνω απ' όλα.

Αυτοί που σας αγαπούν σας θέλουν ζωντανούς και ολόκληρους. Αυτοί που σας αγαπούν πραγματικά σας διδάσκουν να απολαμβάνετε το καλύτερό σας, σας κάνουν να νιώθετε ενδιαφέροντες, σας διδάσκουν να αξίζετε τον εαυτό σας Και Απαιτούν Τη Δική Σας Φροντίδα.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου