twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Δεν έχω πια το χρόνο ή την υπομονή για πράγματα που είναι γεμάτα από "μη με αγγίζεις". Δεν κουράζομαι πλέον με αρνητικούς και παράλογους ανθρώπους και δεν με ενδιαφέρουν πολύ οι άκαρπες και συναισθηματικά μολυσμένες αναγωγές των άλλων.

Στην πραγματικότητα, έχω φτάσει στα όριά μου με ό,τι χρειάζεται και σκέφτομαι σοβαρά περισσότερο τον εαυτό μου και τι πραγματικά με χτίζει, με ξεχειλίζει και με μεταμορφώνει, αντί να εμπλέκομαι σε χάσματα που δημιουργούν οι φαντασιώσεις άλλων ανθρώπων.

Όταν το θέλουμε, το παίρνουμε - ένα βασικό κλισέ, αλλά με τεράστια δύναμη να μας κάνει καλό και κυρίως να μας κάνει να αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας τέτοια δύναμη που δεν πιστεύαμε ότι είχαμε μέχρι τότε, και γι' αυτό το λόγο πολλές ευκαιρίες πέρασαν κάτω από τη μύτη μας, Πέρασαν και μας άφησαν πίσω.

Όταν σας λέω ότι πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν λέω ότι πρέπει να κλειστούμε σε έναν δικό μας κόσμο και να αρνηθούμε όλα τα όμορφα που έχουμε βιώσει και βιώνουμε, δεν σας συμβουλεύω να εγκαταλείψετε όνειρα, ανθρώπους, ή ακόμα και τους μελλοντικούς σας στόχους, απλά θέλω να σας δώσω να καταλάβετε ότι υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας που αξίζουν και πρέπει επειγόντως να τεθούν σε προτεραιότητα από εμάς, ώστε τα υπόλοιπα να λειτουργήσουν, και ένα από αυτά είναι το θέλημα του Θεού.

Είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε σίγουροι για το τι αξίζει πραγματικά να κουβαλάμε, να εκτιμούμε, να επενδύουμε και να απολαμβάνουμε- είναι αυτό που μας κάνει ανεξάρτητους από κάθε αδιαπραγμάτευτη αγάπη- είναι αυτό που μας κρατάει όρθιους και ικανούς να αντιμετωπίζουμε τις αντίξοες καταστάσεις που συχνά προκύπτουν για να μας απογειώσουν.

Όταν εισερχόμαστε σε αυτή τη θέληση, προστατευόμαστε από εκείνους που μόνο κακομεταχειρίζονται και ανοίγουμε το όραμά μας στα θαύματα που έρχονται.

Μαθαίνουμε να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για όλα τα πράγματα, αρχίζουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, ανακαλύπτουμε ότι αυτό που κάνει τη διαφορά στη ζωή μας είναι ο τρόπος που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ζήσει, είναι τα συναισθήματα που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να κρατήσει ή να απορρίψει, είναι οι επιλογές μας σχετικά με όλα όσα αφορούν την καρδιά μας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου