twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Η μεγαλύτερη ευθύνη που πρέπει να έχουμε απέναντι στον εαυτό μας είναι να μην αφήσουμε ποτέ τους άλλους να μας στερήσουν τη δύναμη να αποφασίζουμε, να μην αφήσουμε ποτέ τους άλλους να μας εμποδίσουν να είμαστε αυτό που είμαστε, να μην τους αφήσουμε ποτέ να σκοτώσουν την πίστη μας στον Θεό και την επιθυμία μας να νικήσουμε. Όταν κάτι δεν μας βγαίνει σε καλό, δεν είναι πάντα επειδή αποτύχαμε, δεν είναι πάντα εξαιτίας μιας λάθος επιλογής που κάναμε, και η λογική μας θα πρέπει να είναι πάνω από κάθε συναίσθημα για να διακρίνουμε τι πραγματικά πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας.

Ορισμένες καταστάσεις είναι απαραίτητες, το ίδιο και ορισμένες απογοητεύ-σεις.

Δεν λέω ότι πρέπει να ζούμε σε μια κατάσταση απόλυτου πόνου για να αναγνωρίσουμε τι είναι καλύτερο για εμάς, αλλά χρειαζόμαστε μια αποσκευή εμπειριών για να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν δρόμοι που φαίνονται καλοί, αλλά το τέλος τους θα μας φέρει μόνο πόνο αν δεν δώσουμε προσοχή στις απελευθερώσεις που θέλει να μας δώσει ο Θεός μέσα από αυτό που φαινομενικά δεν μας βγήκε σε καλό.

Ίσως είναι εκείνη η σχέση που την έσπρωξες κάτω με την κοιλιά σου, τη μια μέρα όλα ήταν μια χαρά, την άλλη μέρα ήταν μόνο τσακωμοί, εξαπάτηση, απογοήτευση, κακομεταχείριση, για να μην αναφέρουμε και εκείνες που είναι φτιαγμένες από λάστιχα, που έρχονται και φεύγουν και δεν μετατρέπονται σε τίποτα, μόνο σε ένα λάκκο πικρίας και ένα σωρό θλίψη και δυσπιστία που βγαίνουν από τα βάθη της ψυχής.

Ίσως είναι εκείνη η φιλία που δεν σε χτίζει καθόλου, άλλοτε σου χαμογελάει, σε χτυπάει στην πλάτη, σε αποκαλεί φίλο, άλλοτε σε κακολογεί, διαδίδει τις εμπιστευτικότητές σου, προσποιείται ότι είναι κάποιος που δεν είναι, μόνο και μόνο για να σου ρουφήξει το χαμόγελο και την ηρεμία, καθώς και για να θέλει να σου κλέψει την ταυτότητα ή να σε τραβήξει σε μια άβυσσο και να σε εγκαταλείψει εκεί.

Ίσως είναι εκείνο το όνειρο που η καρδιά σας θέλει τόσο απεγνωσμένα, αλλά ο Θεός δεν το εγκρίνει. Όταν λέω ότι ο Θεός ξέρει τι κάνει, είναι επειδή η φροντίδα του για τον καθένα από εμάς είναι τεράστια, και αυτό που ονομάζουμε αδικία της ζωής λόγω κάποιων απωλειών που έχουμε, εκείνος το ονομάζει απελευθέρωση, κάτι που θα καταλάβουμε μόνο με τον καιρό, όταν τα πράγματα αρχίσουν πραγματικά να λειτουργούν για εμάς.

Δεν αξίζουν όλα ή όλοι όσοι πέρασαν από τη ζωή μας ένα κεφάλαιο στην ιστορία μας, όχι μόνο επειδή απλώς πέρασαν. Απελευθερώστε τον εαυτό σας... και μάθετε να έχετε τα μάτια σας στραμμένα σε αυτό που πραγματικά ανήκει στον Κύριο για εσάς.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου