twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Το να απομακρύνεσαι είναι δύσκολο, αλλά είναι λιγότερο επώδυνο από το να επιτρέπεις σε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται να σε πληγώσουν να συνεχίσουν στη ζωή σου. Δεν γνώριζα τον αληθινό χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων μέχρι που ο Θεός τους έσπρωξε μακριά μου. Παρόλο που είχα μια δύσκολη αρχή, σήμερα, μπροστά σε όλες τις συγκεκριμένες πληροφορίες που έχω, απλώς λέω ευχαριστώ και προχωράω χωρίς να κρατάω κακία, μόνο με μαθήματα.

Αν θέλετε να κυνηγήσετε το άτομο που σας προκάλεσε πόνο, αυτό είναι δικαίωμά σας. Ο Θεός σας προστατεύει από κάθε κακό, αλλά όχι από το πείσμα σας. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε μέσα στα πλαίσια του δικαιώματός σας να έρχεστε και να φεύγετε, αλλά να γνωρίζετε: είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.

Όταν φύγετε μετά, το άτομο αυτό θα σας πείσει ότι του λείψατε, το ξέρετε; Ξέρει ποια σκανδάλη θα πατήσει όταν δει ότι είσαι στο φράχτη, αναποφάσιστος και χωρίς όρους. Η στάση σου έχει ενισχύσει τον εγωισμό της απέναντί σου. Να θυμάσαι ότι δεν ήρθε εκείνη σε σένα πριν, εσύ πήγες να την κυνηγήσεις.

Αυτό το άτομο θα ζητήσει συγγνώμη για άλλη μια φορά που έκανε το ίδιο λάθος μαζί σας. Θα πει ότι λυπάται για ό,τι σας έκανε και ότι πάνω απ' όλα δεν ήθελε να σας πληγώσει. Αρχικά, θα σκεφτείτε ότι άξιζε τον κόπο, ότι πήρατε τη σωστή απόφαση, ότι αυτό το άτομο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε όλα όσα συνέβησαν, αλλά μην κάνετε κανένα λάθος, ξέρει πώς να χειραγωγεί τα συναισθήματά σας. Θυμηθείτε, δεν αναγνώρισε ότι κάνατε λάθος, εσείς το κάνατε.

Θα κάνει μεγάλες αλλαγές για λίγο καιρό, μέχρι να ανακτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη σας. Κανείς όμως δεν είναι τέλειος για πολύ και θα το καταλάβετε αυτό όταν αρχίσετε να κάνετε το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, αφήνοντάς σας άσκοπους, χωρίς κίνητρα, με χαμηλή αυτοεκτίμηση και απόλυτα ένοχους για τα προηγούμενα γεγονότα.

Αλλά αυτό δεν θα είναι είδηση για εσάς. Η πληγή που έχει ήδη επουλωθεί και καλά αντιμετωπιστεί θα ανοίξει ξανά, και μάλιστα με μεγαλύτερη μόλυνση, και ξέρετε γιατί. Εσείς ήσασταν αυτός που το κυνήγησε. Εκείνη θα σας το υπενθυμίσει αυτό. Γι' αυτό σκέψου καλά πριν φύγεις! Μετά, μην παραπονιέστε ότι δεν σας προειδοποίησαν….!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τρίτη 4 Απριλίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου