twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Όταν ο Θεός λέει: Θα τα φροντίσω όλα, τότε φύγετε από τη μέση και αφήστε Τον να το κάνει. Ό,τι κι αν είναι, όσο δύσκολο, βαρύ, οδυνηρό, αβέβαιο, μακρινό κι αν είναι, Εκείνος παίρνει το προβάδισμα και κάνει μια τεράστια κίνηση, αλλά κρατάει αυτό που λέει. Σας γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού Του, και όντως γνωρίζει, ξέρει τι χρειάζεστε, τι σας προβληματίζει, τι σας ενοχλεί, τι σας κάνει να υποφέρετε, τι σας διαλύει και τι σιγοντάρει την ψυχή σας.

Δεν ωφελεί ο άνεμος που φυσάει και θέλει να σου φανεί δυνατός, γιατί ο Κύριος μπορεί να τον παραλύσει. Γνωρίζει τη στιγμή που νιώθετε πιο εύθραυστοι και χωρίς κατεύθυνση. Ξέρει τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας, χωρίς να πείτε ούτε μια λέξη. Ξέρει ποιος είσαι και γιατί ακόμα αντιστέκεσαι, προσεύχεσαι, ψάχνεις, πονάς, στέκεσαι όρθιος και δεν κρατιέσαι, ξέρει την πίστη σου σ' αυτή τη φουρτουνιασμένη θάλασσα που αντιμετωπίζεις.

Ο Θεός είναι τόσο υπέροχος, που βάζει γύρω μας αγγέλους για να μας προστατεύουν. Γι' αυτό μη νομίζετε ότι είστε μόνοι, ότι η βάρκα σας θα βουλιάξει, ότι ο κόσμος σας θα καταρρεύσει, ότι το όνειρό σας δεν θα γίνει πραγματικότητα ή ότι τίποτα στη ζωή σας δεν θα αλλάξει. Υπάρχει ένας στρατός, διοικούμενος από Εκείνον, που ενεργεί αυτή τη στιγμή για εσάς. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα, η ενίσχυση έχει φτάσει... & Δόξα Τω Θεό !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου