twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, τρεις ημέρες μετά το θάνατο του Ιησού, πολύ νωρίς η Μαρία η Μαγδαληνή πήγε στον τάφο και είδε ότι η πέτρα είχε αφαιρεθεί, ότι ο τάφος ήταν ανοιχτός, ότι το σώμα του δεν ήταν πια εκεί, και απελπίστηκε, παραμένοντας σε εκείνο το μέρος, νομίζοντας ότι το σώμα του Κυρίου είχε κλαπεί, μέχρι που ο Ιησούς τη ρώτησε: Γυναίκα, γιατί κλαις; Και εκείνη δεν τον αναγνώρισε. Τη ρώτησε ξανά: Τι ψάχνεις; Και κλαίγοντας με λυγμούς, νομίζοντας ότι ήταν κηπουρός, είπε: Μέχρι που ο Ιησούς την αποκαλεί με το όνομά της και εκείνη, τρομαγμένη και ταυτόχρονα χαρούμενη, τον αναγνωρίζει (Ιωάννης 20).

Ο Ιησούς ήταν όλη την ώρα στο πλευρό της, αλλά ο πόνος, ο φόβος, η απελπισία, δεν της επέτρεπαν να τον αισθανθεί. Μερικές φορές οι αγώνες που αντιμετωπίζουμε είναι τόσο επώδυνοι, τόσο δύσκολοι, που απορρίπτουμε τη φροντίδα του Κυρίου χωρίς να το καταλαβαίνουμε, που ζούμε με την εγκατάλειψη μέσα μας, επειδή αφήνουμε τον εαυτό μας να κατακλυστεί από όσα έρχονται εναντίον μας, που χάνουμε την πίστη μας επειδή νομίζουμε ότι όλα τελειώνουν, ότι η κατάσταση είναι απελπιστική, Ότι εκείνο το πολυαναμενόμενο θαύμα δεν θα συμβεί ποτέ, ότι ο άνθρωπος που αγαπάμε τόσο πολύ δεν θα αλλάξει, ότι εκείνες οι πόρτες που έκλεισαν ήταν οι μόνες που υπήρχαν, ενώ, στην πραγματικότητα, ο Κύριος εργάζεται συνεχώς υπέρ μας, τα διορθώνει όλα, φέρνοντας ζωή σε ό,τι πέθανε μέσα μας.

Η σιωπή Του είναι επίσης μια απάντηση, και αυτό που δεν έκανε ποτέ και δεν θα κάνει ποτέ, είναι να εγκαταλείψει ένα από τα παιδιά Του. Όσο αδύνατο κι αν φαίνεται, όσες αντιξοότητες κι αν έχετε να αντιμετωπίσετε, μην αμφιβάλλετε ότι είναι μαζί σας, μη χάνετε την ελπίδα, μη χάνετε το κουράγιο σας, γιατί αυτό που σας ανήκει θα έρθει, την κατάλληλη στιγμή και την πιο κατάλληλη στιγμή, αυτό που είναι μακριά από τα χέρια σας το αγκαλιάζει για σας. Δεν έχει σημασία αν πολλοί δεν πιστεύουν σε αυτή την όμορφη πίστη που κουβαλάτε, μην τα παρατάτε και μην απελπίζεστε, ηρεμήστε την καρδιά σας, Αυτός είναι στην κατεύθυνση... Δόξα Το Θεό…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 15 Απριλίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου