twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Μπορεί ακόμη και να φαίνεται ότι όλα πάνε στραβά στη ζωή σας, ότι τα πράγματα που σχεδιάζατε έχουν πάρει άλλες κατευθύνσεις, ότι τα όνειρά σας δεν είναι πια τόσο έντονα, ότι οι επιθυμίες της καρδιάς σας απέχουν πολύ από το να πραγματοποιηθούν και ότι οι προσευχές σας στον Θεό ήταν μάταιες.

Ο Ιωσήφ της Αιγύπτου ήταν ένας ονειροπόλος, έμπιστος και γεμάτος πίστη, μέχρι που πουλήθηκε ως σκλάβος από τους ίδιους του τους αδελφούς λόγω καθαρού φθόνου, μέχρι που πέρασε μέσα από μια έρημο, μακριά από τα πάντα και τους πάντες, μέχρι που ταπεινώθηκε και δεν μπορούσε πλέον να βρει διέξοδο, ούτε ήταν σίγουρος για μια μελλοντική ζωή. Παρόλα αυτά δεν έπαψε να εμπιστεύεται, δεν έχασε την ελπίδα ότι ο Κύριος ήταν πάντα μαζί του.

Κάποιες φορές μας προδίδουν αυτοί που εμπιστευόμαστε, μας προδίδουν, μας βρίζουν και μας προσβάλλουν. Παραμερίζονται από ανθρώπους που πιστεύαμε ότι είναι φίλοι μας, απορρίπτονται ακόμα και από κάποιον που κάποτε απλώναμε το χέρι μας.

Κάποιες φορές, εξαιτίας του φθόνου και του μίσους κάποιων πληγωνόμαστε και κακομεταχειριζόμαστε, μας βλέπουν σαν κανέναν και μας συκοφαντούν κι εμάς. Αλλά δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι πάνω από τη ζωή μας ο Θεός έχει μια υπόσχεση νίκης και θα εκπληρωθεί. Όπως ακριβώς τιμήθηκε ο Ιωσήφ, μην εγκαταλείπετε αυτό που σας ανήκει, μη φοβάστε, μην αποθαρρύνεστε από την καθυστέρηση, γιατί θα έρθει και η δική σας μέρα.

Μην χαμηλώνετε το κεφάλι σας μπροστά στις περιστάσεις, μην αφήνετε αυτό το όνειρό σας να αποκοιμηθεί εν μέσω του πόνου και των απογοητεύσεών σας. Ό,τι κι αν είναι, ακόμη και μια μεγάλη αγάπη, αν είναι στο θέλημα του Κυρίου, επιμείνετε και μην αποδυναμώνεστε μπροστά σε εκείνους που στρέφονται εναντίον σας. Κανένα κακό δεν μπορεί να αποκτήσει δύναμη στην καρδιά εκείνου που έχει γεννηθεί για να νικά.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 30 Απριλίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου