twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως έπρεπε, ακόμη και μετά από τόσα λάθη με την καρδιά μου, με τις αποφάσεις και τις επιλογές μου, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, άλλα ήταν μαθήματα, άλλα ήταν ικανοποιήσεις, άλλα ήταν απογοητεύσεις, αλλά όλα έγραψαν ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο στην ιστορία μου και μέσα από αυτά μεγάλωσα.

Η πτώση δεν είναι ντροπή για κανέναν, αυτό που είναι ντροπή είναι να αποδέχεσαι πάντα την αποτυχία και να μην θέλεις να συνεχίσεις, να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να ζήσει μια νέα αρχή, εξαιτίας μιας απογοήτευσης, εξαιτίας ενός έρωτα που δεν πέτυχε, εξαιτίας μιας φιλίας που προδόθηκε, εξαιτίας ενός ονείρου που δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτό είναι το ντροπιαστικό, όταν κάποιος αποφασίζει να μην ζήσει πια εξαιτίας των πτώσεων.

Όλα έχουν ένα όριο σε αυτή τη ζωή, ακόμα και τα συναισθήματα, και ο χρόνος μας κάνει να τα καταλάβουμε όλα αυτά, οι εμπειρίες μας μαθαίνουν σταδιακά τι αξίζει πραγματικά και τι αξίζει μόνο να υποφέρουμε, αν συνεχίσουμε να επιμένουμε σε αυτό που δεν είναι γραφτό να γίνει, ή ίσως και να γίνει, αν δεν ήμασταν τόσο αφελείς στα βήματά μας.

Με έχουν ρωτήσει αν αξίζει τον κόπο να παλεύεις για να έχεις την αγάπη κάποιου με οποιοδήποτε κόστος, και απάντησα ότι μετά από όλες τις παρεξηγημένες αγάπες που έχω βιώσει, αξίζει τον κόπο να παλεύεις για κάποιον, αρκεί να μη μας στερεί τον σεβασμό, τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και την αυτοαγάπη, αρκεί να μη χρειάζεται να παρακαλάμε για ό,τι μας δίνει η αγάπη με δικαίωμα μάχης, αρκεί να μη χρειάζεται να ακυρώνουμε τον εαυτό μας εξαιτίας της παραμέλησης κάποιου άλλου, και αυτό ισχύει και για τους καλούς φίλους.

Πάντα να εκτιμάς τον εαυτό σου, να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, μην απογοητεύεσαι για τίποτα και για κανέναν, μην στεναχωριέσαι επειδή κάποιος σου είπε "όχι", μην νοιάζεσαι καν για εκείνο το άτομο που δεν κατάλαβε πόσο πολύ τον αγαπάς, κάποια πράγματα είναι για να τα ξεκαθαρίσει ο χρόνος, άλλα, άσε τον Θεό να τα ξεκαθαρίσει για σένα... Συνεχίστε να προχωράτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου