twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που η αλήθεια σας χτυπάει κατάμουτρα και από φόβο να την αποδεχτείτε κλείνετε τα μάτια, προσποιείστε ότι δεν έχετε καταλάβει και ότι δεν πονάει; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, όταν πρέπει να πάρουν ορισμένες αποφάσεις, όταν πρέπει να βγουν από την καταθλιπτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, όταν πρέπει να βάλουν ένα τέλος σε ορισμένες καταστάσεις που μόνο πόνο τους προκαλούν, όταν πρέπει να βγάλουν από τη ζωή τους ανθρώπους, ναι, είπα ανθρώπους, άκαρδους ανθρώπους, που δεν θέλουν να αλλάξουν, που δεν θέλουν να σας σεβαστούν, που κοροϊδεύουν την πίστη σας, επειδή νομίζουν ότι είναι πολύ ιεροί και σωστοί, που δεν νοιάζονται για τίποτα μέσα σας.

Μιλάω γι' αυτές τις σχέσεις που βλέπω εκεί έξω, με μια βιτρίνα, όλοι στο κοινωνικό τους δίκτυο το ξέρουν, είναι εκεί, πολύ ξεκάθαρο, μια σοβαρή σχέση, σχολιάζουν μάλιστα, "όμορφο ζευγάρι, να είστε ευτυχισμένοι", αλλά μόνο ο ένας από τους δύο συμβαλλόμενους λέει ευχαριστώ, γιατί ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. …

…Μιλάω γι' αυτές τις φιλίες που σε οδηγούν μόνο σε αβέβαιους δρόμους, καιροσκόπους, που παριστάνουν τους καλούς ανθρώπους, αλλά βαθιά μέσα σου μόνο σε μαχαιρώνουν πισώπλατα, μόνο σε απομακρύνουν από το θέλημα του Θεού για τη ζωή σου, μόνο σε απομακρύνουν από την ουσία σου και σε αφήνουν να αγωνιάς για τις αξίες σου. Βάλτε τα όλα μαζί, αναθεωρήστε τι αξίζει να κουβαλάτε στη ζωή σας, τι σας έχει προσθέσει, τι σας έχει δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθείτε, και τα υπόλοιπα, πετάξτε τα, εγκαταλείψτε τα, απαρνηθείτε τα.

Όσο πιο γρήγορα επιλέξετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, να είστε ευτυχισμένοι, να είστε ένας επιτυχημένος και ευλογημένος άνθρωπος, τόσο περισσότερες πόρτες θα ανοίξουν και τα καλά πράγματα που λαχταρά η καρδιά σας θα σας συμβούν σύντομα. Προχωρήστε και φροντίστε τον εαυτό σας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 | 0 σχόλια |

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου