twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Ο Θεός ξέρει μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε, μέχρι πού μπορούμε να αντέξουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες χωρίς να παραπονεθούμε, μέχρι πού μπορούμε να κρύψουμε τον πόνο μας και να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας χωρίς να το καταλάβει κανείς, ξέρει μέχρι πού φτάνει η δύναμή μας, ο Θεός ξέρει τα όρια της πίστης μας.

Όσο αντίθετα κι αν όλα φαίνονται να είναι σε σχέση με αυτό που επιθυμεί η καρδιά μας, όσο κι αν φυσούν οι άνεμοι ή όσο κι αν οι καταιγίδες σπέρνουν τον όλεθρο, Εκείνος ξέρει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει και μας γνωρίζει τόσο καλά που ξέρει την ακριβή στιγμή που η ψυχή μας είναι έτοιμη να τα παρατήσει.

Σήμερα είμαι πολύ σίγουρη για τη φροντίδα και την προστασία Του για εμάς και μπορώ να σας πω ότι τα δάκρυά μας συγκινούν την καρδιά Του γιατί είμαστε τα αγαπημένα Του παιδιά, γιατί εξαρτόμαστε από την αγάπη και την προστασία Του, γιατί χρειαζόμαστε την αγκαλιά Του, γιατί είμαστε μικροί μπροστά στο μεγαλείο Του και γιατί θέλουμε τόσο πολύ να μας ευλογήσει και να μας λυτρώσει από το κακό και τον πόνο που μας κατατρώει τόσο πολύ.

Δεν είναι εύκολο μερικές φορές να πρέπει να χαμογελάς όταν όλα σφίγγουν μέσα σου, αλλά αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή σου, όσο κι αν είσαι στα όριά σου, όσο κι αν θέλεις να πετάξεις τα όνειρά σου, όλα θα σου συμβούν την κατάλληλη στιγμή και κανείς δεν θα μπορέσει να σε σταματήσει, να σε σταματήσει, να σε σταματήσει, γιατί αυτό που έχει ο Θεός για σένα είναι τεράστιο, αυτό που έχει ετοιμάσει για τη ζωή σου είναι ακριβώς αυτό που θα φέρει χαρά και ειρήνη στην καρδιά σου.

Ό,τι κι αν συμβεί, ό,τι κι αν έρθει, δεν έχει σημασία, οι σκοποί Του θα εκπληρωθούν και όλοι εκείνοι που κορόιδευαν, γελούσαν και δεν πίστευαν ότι θα μπορέσετε να σηκωθείτε και να ξεκινήσετε ξανά, θα αντιμετωπίσετε τη μεγάλη νίκη που έχει να σας δώσει. Η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει, ετοιμαστείτε.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου