twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Όταν ένα άτομο μιλάει άσχημα για εμάς, η παρόρμηση να τον αντιμετωπίσουμε και να τον αναγκάσουμε να αποδείξει τα άσχημα (λεγόμενα) λόγια του γεμάτα αναλήθειες είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν μπορούμε να χάσουμε τον εαυτό μας από το κακό που κουβαλάει. Δεν μπορούμε να μολύνουμε τους εαυτούς μας με το δηλητήριο που αποδυναμώνει τις ψυχές τους, και για να αντιμετωπίσετε ανθρώπους αυτού του τύπου σας παρουσιάζω 4 συμπεριφορές που ισχύουν εξαιρετικά για τη ζωή σας.

1️⃣➖ Μην αντιστέκεστε: Όταν κάποιος μιλάει άσχημα για εμάς στους άλλους, είναι επειδή κάτι τον ενοχλεί σε εμάς και για το λόγο αυτό προσπαθεί να κάνει μαθητές που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να ενισχύσει τις απογοητεύσεις, τις αποτυχίες και τα δυσαρέσκειά του. Το να της ανταποδώσουμε, να την προσβάλλουμε ή να την βλάψουμε θα θέσει σε κίνδυνο τον χαρακτήρα μας και την καλή μας φήμη ενώπιον εκείνων που μας γνωρίζουν πραγματικά. Ηρεμήστε την καρδιά σας, αγνοήστε το κακό και προχωρήστε χωρίς να κοιτάξετε πίσω.

2️⃣➖ Μην ψάχνετε για κακές πληροφορίες: Μερικές φορές σπαταλάμε πολύ χρόνο προσπαθώντας να μάθουμε τι και με ποιον μίλησε αυτό το άτομο, ποια ήταν η ψευδής είδηση που διέδωσε για εμάς και ποιος την πίστεψε ή όχι. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας με πράγματα που δεν οικοδομούν την ψυχή σας, δεν αξίζει τον κόπο. Εκείνος που σας δικαιώνει είναι ο Θεός και γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είστε. Ο οποίος, ακόμη και αν σας γνωρίζει, επιτρέπει στον εαυτό του να επηρεάζεται από άλλους, είναι επειδή πραγματικά δεν αξίζει να είναι στο πλευρό σας.

3️⃣➖ Αποφύγετε να ακούτε όσους σας μεταφέρουν κακές πληροφορίες για αυτούς τους ανθρώπους: Το "φέρε και πάρε" προκαλεί μόνο σύγχυση, και ποτέ δεν ξέρουμε τι είναι πραγματικά αληθινό ή όχι. Μείνετε μακριά από τη σύγχυση και επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι παραγωγικό για εσάς. Όσο περισσότερο ακούμε τις κακές πληροφορίες που έρχονται, τόσο πιο θλιμμένοι θα είμαστε, και αυτό θα αποδυναμώσει την ψυχή μας τόσο πολύ που θα μας επιβραδύνει στο μονοπάτι. Προστατέψτε τον εαυτό σας από αυτό.

4️⃣➖ Προσευχηθείτε για αυτούς τους ανθρώπους: Χρειάζονται τον Θεό, χρειάζονται πνευματική βοήθεια για να βρουν κίνητρο στη ζωή, για να σωθούν από αυτόν τον σκοτεινό κόσμο γεμάτο κακία στον οποίο ζουν. Ευλογήστε τις ζωές τους, κάντε τη διαφορά. Η αγάπη περιορίζει, το ίδιο και η συγχώρεση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτή τη ζωή από το να τελειώνουμε τη μέρα μας ευχαριστώντας τον Κύριο για το καλό που κάναμε, για την αγάπη που δώσαμε και για την ειρήνη που σκορπίσαμε χωρίς να περιμένουμε τίποτα σε αντάλλαγμα. Η καρδιά είναι ευγνώμων, το ίδιο και η καθαρή συνείδηση.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου