twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!



Το να προχωράς χωρίς να κουβαλάς τους πόνους του παρελθόντος δεν είναι επιλογή, είναι μια τάξη ζωής. Το να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν ήταν καλό και να ξεκινήσουμε από την αρχή με μια καθαρή ψυχή, πιστεύοντας στη φροντίδα και την προστασία του Θεού, ακόμη και αν αυτό είναι τόσο δύσκολο για εμάς, είναι μια απόφαση.

Ήρθα να σας πω ότι η υπέρβαση είναι κάτι για τους μεγάλους ανθρώπους. Είναι κάτι από ανθρώπους που δεν επανορθώνουν με προσβολές, που δεν μικραίνουν τον εαυτό τους για να χωρέσουν μέσα σε μικρές ψυχές χωρίς ειρήνη και που δεν χειροκροτούν τα χέρια τους για να χορέψουν οι τρελοί. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σας, αλλά μπορώ να σας πω ότι η λύση του βρίσκεται στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την κατάσταση και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας.

Μην τριγυρνάτε και σκέφτεστε τα προβλήματά σας ή μην προσπαθείτε να απαντήσετε στο επίπεδο εκείνων που σας προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ζωή να ζήσουν και είναι απασχολημένοι με το να προσπαθούν να αναστατώσουν όσους έχουν όνειρα και στόχους. Υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν ώρες κάνοντας κάτι που είναι λάθος, επειδή η ψυχή τους είναι ανασφαλής και η καρδιά τους δυσαρεστημένη με όλα όσα σχεδίασαν, αλλά δεν πέτυχαν.

Η ζωή είναι για πολλούς, αλλά το να ζεις καλά, να αγωνίζεσαι καθημερινά και να έχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν είναι μόνο για εκείνους που έχουν πίστη, θάρρος και μια όμορφη ιστορία να πουν, χτισμένη με ζήλο, ευθύνη και φροντίδα. Ό,τι είναι, έχει χαθεί. Όλα τα καινούργια έχουν κατασκευαστεί.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου