twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Ίσως έχετε ακούσει κάποιον να λέει ότι δεν υπάρχει νίκη χωρίς αγώνα, και αυτό δεν ισχύει. Πίσω από κάθε μάχη που δίνουμε υπάρχει ένας σκοπός του Θεού που πολλές φορές διαφεύγει της κατανόησής μας, αλλά είναι μέρος της διαδικασίας Του μέσα μας και μας προετοιμάζει για κάτι εξαιρετικό. Ένα όνειρο ίσως, ένα έργο που αναθέτουμε στα χέρια Του, μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να επιλυθεί, ένα πρόβλημα, ή ακόμα και κάτι από την καρδιά που περιλαμβάνει συναίσθημα, επιλογή και απόφαση.

Μερικές φορές, επειδή είμαστε κουρασμένοι, λυπημένοι ή άπιστοι, χάνουμε την πίστη μας και όταν συμβαίνει αυτό, η επιθυμία που έχουμε είναι να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε για αυτόν τον κόσμο χωρίς να αφήσουμε τη διεύθυνση σε κανέναν. Δεν ενδιαφέρονται όλοι, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ενδιαφέρονται όλοι, δεν είναι όλοι μέρος των υποστηρικτών μας, δεν θέλουν όλοι να μας δουν καλά, και πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποιοι θα είναι δίπλα μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ άλλοι θα μας εγκαταλείψουν στην πορεία.

Κάποιοι θα μας απλώσουν το χέρι τους και θα μας πουν: Βασιστείτε σε μένα μέχρι το τέλος, άλλοι θα τα αποτιμήσουν για τις υποχρεώσεις και τα συμφέροντά τους που δεν μας περιλαμβάνουν. Κάποιοι θα μας αγκαλιάσουν γι' αυτό που είμαστε, άλλοι γι' αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε, και αυτό είναι η ζωή. Σήμερα ξέρω τι σημαίνει να αγωνίζεσαι χωρίς να περιμένεις πολλά από τους άλλους και τι σημαίνει να βοηθάς χωρίς να περιμένεις ένα ευχαριστώ από εκείνους που δεν ξέρουν καν πώς να ευχαριστήσουν τον Θεό για τη δική τους ζωή.

Θα έρθουν δύσκολες μέρες για όλους μας και αυτό που θέλω να καταλάβετε είναι ότι μέσα στους πολέμους, στον πόνο, στην ταλαιπωρία, στην ανησυχία της ψυχής μας υπάρχει πάντα μια θεία προετοιμασία και μια ευλογία που χτίζεται μέσα από τα δάκρυά μας, όχι ορατή και σιωπηλή, αλλά φωνάζοντας στα αυτιά Εκείνου που μπορεί να κάνει τα πάντα για μας. Δεν ξέρω τι περνάτε αυτές τις μέρες, αλλά σας παρακαλώ πιστέψτε ότι τίποτα δεν είναι μάταιο, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Όταν δεν υπήρχε αρκετό κρασί στο γάμο στην Κανά, όπου βρισκόταν ο Ιησούς, ο Ιησούς μετέτρεψε το νερό σε κρασί, δίνοντάς του χρώμα και γλυκύτητα. Έτσι θα κάνει στη ζωή σας μετατρέποντας τα βάσανά σας σε χαρά, νίκη και τιμή. Να είστε καλά.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

https://www.ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου