twitter

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα Vs Χριστιανικές Παραδοχές !!!


Ήθελα να σου πω πολλά πράγματα σε σχέση με όλα όσα περνάς τελευταία, αλλά πιστεύω ότι αν έφτασες ως εδώ, είναι επειδή πολλές μάχες που κέρδισες, πολλά γεγονότα σε ενδυνάμωσαν και πολλοί πόνοι σου σε έκαναν να κοιτάς μπροστά με περισσότερο θάρρος, με περισσότερη θέληση και με πολλή πίστη.

Δίνουμε ορισμένες μάχες που μερικές φορές δεν ξέρουμε καν πώς να τις εξηγήσουμε, αλλά αν είπατε στον Θεό να φροντίσει τη ζωή σας, τότε πιστέψτε με, υπάρχει ένας σκοπός σε όλα, και οι διαδικασίες που πρέπει να περάσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί μέσα μας είναι επώδυνες, αλλά μας φέρνουν συναισθηματική και πνευματική ενδυνάμωση που στο μέλλον θα μας θυμίζει πόσο έχουμε ξεπεράσει και μεγαλώσει.

Αν έχετε κάνει λάθος, αμήν , κοιτάξτε προς το στόχο. Αν σκοντάψατε, αμήν , γυρίστε πίσω και πάρτε ένα νέο μονοπάτι που δεν σας στερεί το δικαίωμα να είστε ένα ολοκληρωμένο και ευτυχισμένο άτομο. Αν απογοητευτήκατε, αμήν , πάρτε μια βαθιά ανάσα, συγχωρέστε και συγχωρεθείτε, ώστε η ιστορία σας να μην αμαυρωθεί από τη δειλία κανενός.

Αν προσπαθήσατε και αποτύχατε, άλλο ένα αμήν, άλλωστε η ζωή είναι φτιαγμένη από προσπάθειες, και το καλό σε όλα αυτά είναι ότι όταν δεν τα παρατάμε, μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε, αποκτούμε εμπειρίες, προχωράμε μπροστά. Μείνετε Δυνατοί. Ναι λοιπόν… Μείνετε Δυνατοί!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου