twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Σχετικά με τη ζωή, Τα καθημερινά γεγονότα μας υπενθυμίζουν πάντα ότι περνάει. Δεν μας προετοιμάζει για το τέλος του, δεν μας προειδοποιεί τι ή ποιον θα χάσουμε.

Για την επόμενη στιγμή δεν μπορώ να πω, αλλά σε αυτή τη στιγμή, στο τώρα που μας ανήκει, μακάρι να ξέρουμε πώς να εκτιμούμε αυτούς που αγαπάμε, μακάρι να ξέρουμε πώς να εκτιμούμε και να απολαμβάνουμε όλα όσα μας δίνει η αγάπη με έργα και λόγια.

Νομίζουμε ότι έχουμε μια μακρά ζωή. Όχι, δεν το κάνουμε. Όλα συμβαίνουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν έχουμε πάντα χρόνο να πούμε και να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα που δεν είπαμε, που δεν κάναμε.

Αγαπήστε, συγχωρήστε, ζήστε, ευχαριστήστε και μη σπαταλάτε ούτε ένα λεπτό με αυτό που δεν σας κάνει να ανθίζετε μέσα σας.

Μην ταΐζετε τον εαυτό σας με αυτό που δεν είναι καλό για την καρδιά σας, μην είστε προσκολλημένοι στο μίσος, στην έλλειψη συγχώρεσης ή στη μνησικακία. Αλλά αγαπήστε καλά τον εαυτό σας και κάντε κι εσείς το καλό.

Τίποτα δεν απομακρύνεται από εδώ και το μόνο πράγμα που διαρκεί σε αυτή τη γη είναι οι καλοί σπόροι που φυτέψαμε μια μέρα, οι οποίοι αποδίδουν καρπούς στις καρδιές εκείνων που μας αγαπούσαν και μας εκτιμούσαν τόσο πολύ.

Και Τέλος, Μην Ξεχνάτε τον Καθημερινό σπόρο...

Ο σημερινός λόγος για τη ζωή σας: ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ (Ρωμαίους 8:28)

Και ξέρουμε ότι όλα συνεργούν για το καλό εκείνων που αγαπούν τον Θεό, εκείνων που είναι καλεσμένοι σύμφωνα με τον σκοπό του (Ρωμαίους 8:28).

Όταν αγαπάμε τον Θεό πάνω απ' όλα και όλους και Τον βάζουμε πάνω απ' όλα στη ζωή μας, όσες δυσκολίες κι αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε, Εκείνος θα είναι πάντα στη μάχη για μας. Θα αναλάβει την υπόθεσή μας όσο περίπλοκη κι αν φαίνεται να είναι, και από τα ορατά έως τα κρυφά, από κάθε κακό θα μας λυτρώνει πάντα.

Ο Κύριος δεν αποτυγχάνει και οι υποσχέσεις που μας έχει δώσει θα εκπληρωθούν εν ευθέτω χρόνω. Απλά πιστέψτε! Όλα τα πράγματα συνεργάζονται για το καλό μας όταν Τον βάζουμε πρώτα.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου