twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Κανείς δεν μπορεί να προσποιείται για πολύ ότι είναι αυτός που δεν είναι. Ο Θεός δεν θα τους αφήσει, και ούτε οι συμπεριφορές. Κάθε λύκος είναι πανούργος και όσο κι αν προσπαθεί να ντυθεί πρόβατο τα βήματά του πάντα θα αφήνουν ίχνη του κακού του χαρακτήρα και οι πράξεις του πάντα θα αποκαλύπτουν την κακή του συμπεριφορά,…

…ωστόσο δεν θα το καταλαβαίνουμε πάντα αμέσως, μερικές φορές χρειάζεται χρόνος για να ανακαλύψουμε τις πραγματικές προθέσεις ενός ανθρώπου σε σχέση με εμάς από την αφέλεια της καρδιάς μας, από το συναίσθημα, από την εμπιστοσύνη που του δείχνουμε και όταν ο άνεμος φυσάει δυνατά και ο χρόνος αποφασίσει να ανοίξει τα χαρτιά του ο τρόμος είναι μεγάλος και ο πόνος που νιώθουμε επίσης.

Είναι κρίμα που σε αυτόν τον τόσο μεγάλο κόσμο, που λείπει από καλούς φίλους, καλές σχέσεις, καλή συνύπαρξη, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που απολαμβάνουν το κακό, που τους αρέσει να εξαπατούν, που κουβαλούν όμορφους δεσμούς έξω από το στήθος τους και στην μέσα πλευρά, κακία, φθόνος, μίσος, μνησικακίες και παλιά πικρία.

Κάθε φροντίδα είναι μικρή με το ποιος μπαίνει και φεύγει από τη ζωή μας, και αν θέλουμε να έχουμε ειρήνη στα μονοπάτια μας πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και τους απάνθρωπους ανθρώπους, και να διακρίνουμε με ακρίβεια αν είναι λύκος ή πρόβατο αυτό που ταΐζουμε, αν είναι ζιζάνια ή σιτάρι αυτό που ποτίζουμε.

Είθε ο Θεός να μας καθοδηγεί πάντα και να μας διδάσκει να έχουμε στο πλευρό μας μόνο ανθρώπους με καλή καρδιά και καλές προθέσεις.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου