twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Το να είσαι καλύτερος από χθες απαιτεί πολλή δουλειά, εκτός του ότι απαιτεί μια άψογη αλλαγή συμπεριφοράς με τον εαυτό μας, με τους άλλους και με τη ζωή, αλλά πιστέψτε με: αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα, προσπαθώ να κοιτάζω τον εαυτό μου με διαφορετικό τρόπο και φροντίζω να αλλάξω την προφορά της ψυχής μου υπερβάλλοντας στην αυτοαγάπη (χωρίς φυσικά να χάνω την ουσία της αγάπης που δίνω) και εξασκώντας πλήρως την αποστασιοποίηση, ξεκινώντας από ασήμαντα πράγματα.

Δεν λέω ότι δεν αποδέχομαι τον εαυτό μου, αλλά ότι μερικές φορές χρειάζεται να βάλουμε τελεία και παύλα, να είμαστε πρόθυμοι να αλλάξουμε και να απαρνηθούμε ό,τι δεν είναι ωραίο στη ζωή μας, ό,τι μας κάνει να περπατάμε αμέριμνοι και ό,τι μας απομακρύνει από το θέλημα του Θεού (μιλάω για πράγματα, ανθρώπους και συναισθήματα).

Υπάρχουν ορισμένες συνήθειες που φαίνονται φυσιολογικές, αλλά με την πάροδο των ημερών συνειδητοποιούμε ότι αυτό πραγματικά μας φθείρει, μας απογοητεύει και κάνει την πίστη μας να αποδυναμώνεται, μας αποσπά από την εστίαση και αυτό είναι ένας κίνδυνος για όσους έχουν ένα στόχο, έναν στόχο, μια επιθυμία πέρα από αυτό που ονειρεύονται.

Έμαθα ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά όταν η καρδιά μας χτίζεται, όταν δημιουργούνται χώροι, όταν φροντίζεται, όταν πλάθεται, όταν προετοιμάζεται, ώστε οι αγώνες να μην την κάνουν πολύ εύθραυστη και ανίκανη να την ακολουθήσει μέχρι τέλους.

Το να είμαστε καλύτεροι από χθες είναι ναι, ένα δύσκολο έργο μερικές φορές και σχεδόν αδύνατο λόγω ορισμένων καταστάσεων που είμαστε αναγκασμένοι να ξεπερνάμε καθημερινά, αλλά όταν πρόκειται για την καρδιά, τον σεβασμό, τα συναισθήματα που δίνουμε και παίρνουμε, πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τις μέρες μας να έχουν λουλούδια ακόμα και με μερικά αγκάθια. Αυτό είναι ένα μέρος αυτού.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου