twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε σε αυτή τη ζωή: ποιοι είμαστε (προσωπικότητα), από πού ήρθαμε (αρχή) και ποιους χρειαζόμαστε (Θεός, άνθρωποι, φίλοι, οικογένεια). Δεν μπορούμε να έχουμε αδύναμη μνήμη, δεν μπορούμε να είμαστε αχάριστοι στον Θεό ή στους άλλους.

Όπως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, έτσι λειτουργεί και εναντίον μας, και ο χαρακτήρας είναι κάτι που γεννιέται μαζί μας, που μας διαμορφώνει, που μας κάνει να γίνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε μέσα από αυτά που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να μάθει, και συχνά αυτά τα μαθήματα γίνονται με χαστούκια στο πρόσωπο, δάκρυα, απογοητεύσεις, απώλειες, ανεξήγητο πόνο, ακόμη και ταπείνωση.

Η ενηλικίωση είναι μέρος αυτού, το ίδιο και η υποταγή στον Θεό και η προετοιμασία μας για ό,τι μας περιμένει. Όμως τίποτα δεν επιτυγχάνεται αν δεν υπάρχει η ταπεινότητα και η απλότητα της καρδιάς μας να αναγνωρίζουμε τα μονοπάτια που περάσαμε, να θυμόμαστε τους ανθρώπους που μας άπλωσαν το χέρι τους, μας στήριξαν και μας είπαν: προχώρα, μπορείς να το κάνεις. Αυτό είναι που μας κάνει ανθρώπους με αξίες, αυτό είναι που κάνει οποιονδήποτε επιτυχημένο.

Μην αγνοείτε κανέναν σε αυτή τη ζωή!! Μην ταπεινώνεστε, μην ξεχνάτε τα πρώτα ξεκινήματα, μην αφήνετε στην άκρη εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό σας στις πιο δύσκολες στιγμές σας. Δεν έχει σημασία πόσες μέρες ή μήνες, πόσα χρόνια περνούν, γλυκά ή πικρά, μια μέρα ο σπόρος που φυτέψαμε παράγει τους καρπούς του...


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου