twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Δεν ξέρω ποιος είναι ο αγώνας σας, το όνειρό σας ή η τρέχουσα κατάστασή σας. Πραγματικά δεν γνωρίζω τον πόνο σας και τις απώλειές σας, και δεν έχω ιδέα πόσο καιρό προσεύχεστε για κάτι ή για κάποιον, και ότι προφανώς δεν έχετε δει κανένα αποτέλεσμα, αλλά έχω έναν λόγο από τον Θεό για τη ζωή σας, παρακαλώ δεχτείτε τον:

Ο Θεός γνωρίζει τα όριά σας!!! Ξέρει πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε και πόσο δυνατοί είστε. Ξέρει τι αντιμετωπίσατε τις τελευταίες ημέρες και τι λαχταρούσε η καρδιά σας. Θυμάται την προσευχή που προσευχηθήκατε όταν Του ζητήσατε κάτι που στα μάτια σας θα ήταν αδύνατο, και ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το αίτημα για εσάς.

Ο Θεός γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή σας, τα όνειρα και τα σχέδιά σας και ξέρει επίσης πόσο κουρασμένη είναι η ψυχή σας από τόσες μάχες, ελπίδες και τίποτα δεν συμβαίνει. Αχ, Εκείνος ξέρει ότι υπάρχουν μέρες που δεν μπορείς να προσποιηθείς, και ότι όταν σιωπάς, όταν κρύβεσαι, όταν κρατιέσαι μακριά από τα πάντα και τους πάντες, είναι επειδή ένα ποτάμι πόνου αναβλύζει από μέσα σου, και για να μην πνιγείς κλαίς χωρίς να σε βλέπει κανείς. Ξέρει πώς ήταν οι αυγές σας και δεν σας έχει ξεχάσει.

Λέω ότι γνωρίζει, επειδή κάθε Πατέρας γνωρίζει τον γιο του. Και ένας Πατέρας που είναι πραγματικός Πατέρας δεν εγκαταλείπει, αλλά διδάσκει, φροντίζει, αγαπά, ενθαρρύνει, ενισχύει και ευλογεί. Ένας Πατέρας που είναι Πατέρας ενεργεί την κατάλληλη στιγμή και κάνει για εμάς αυτό που κανείς άλλος δεν κάνει.

Όταν το όριό μας εξαντλείται, ο Θεός επεμβαίνει με την πρόνοια, και εκείνη τη στιγμή ήρθα να σας πω: υπάρχει ελπίδα για την υπόθεσή σας, υπάρχει λύση για το πρόβλημά σας, υπάρχει απάντηση στην προσευχή σας και ένα μεγάλο θαύμα έρχεται προς το μέρος σας.

Καθώς ο Πέτρος κοίταζε μόνο τον Ιησού στη θάλασσα, προχωρούσε, αλλά όταν ο φόβος εισέβαλε στην καρδιά του, βυθίστηκε. Η πίστη, όσο μικρή κι αν είναι μέσα μας, πρέπει να υπάρχει για να εκπληρωθεί η υπόσχεση και να ολοκληρωθεί το έργο στη ζωή μας. Και σας λέω περισσότερα: η ιστορία σας θα αλλάξει. Κρατηθείτε, η ζωή σας θα είναι μια μαρτυρία για πολλούς ανθρώπους.

Είστε ένα δοχείο που ξαναχτίζεται από τα χέρια Εκείνου που έχει όλη τη δύναμη πάνω σας και σε όλα όσα υπάρχουν. Ψιτ... Έχετε μια ανατροπή, υπάρχουν άγγελοι που εργάζονται υπέρ σας. Πιστεύω... Είστε μέσα στις καθημερινές μου προσευχές…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου