twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!



Δεν ξέρω ποια είναι η τωρινή σας κατάσταση, αλλά σήμερα έχω ένα τεράστιο μήνυμα για τη ζωή σας και δεν φεύγω χωρίς πρώτα να κάνω αυτή τη διαφορά μέσα σας. Μερικές φορές ο Θεός λειτουργεί με άμεσες απαντήσεις, προσεύχεσαι και σύντομα βλέπεις το θαύμα να συμβαίνει. Μερικές φορές όμως μας βάζει μέσα σε δοκιμασίες, δοκιμάζει την πίστη μας, αφήνει να έρθουν προσβολές, μας αφήνει στη μέση ισχυρών ανέμων και παρακολουθεί προσεκτικά τη στάση μας απέναντι σε όλα όσα περνάμε χωρίς να πει λέξη.

Μερικές φορές αισθανόμαστε πιο ενθαρρυμένοι μπροστά σε ένα πρόβλημα που έχει λυθεί χωρίς πολλά βάσανα, αλλά μερικές φορές αισθανόμαστε απογοητευμένοι εξαιτίας της δειλίας του χρόνου που δεν περνάει και αυτής της αναμονής που ανησυχεί την ψυχή μας. Ο Θεός υποσχέθηκε στον Αβραάμ ότι οι απόγονοί του θα ήταν πολυάριθμοι, ότι θα γινόταν πατέρας πολλών εθνών, ότι η Σάρα θα του έδινε ένα γιο, αλλά η επίπονη αναμονή τους έκανε να πάρουν λάθος αποφάσεις και αυτό έφερε πολλά προβλήματα στις μέρες τους, ωστόσο, παρόλο που είχαν προχωρήσει σε ηλικία, η υπόσχεση εκπληρώθηκε και το θαύμα της απόκτησης ενός γιου του δόθηκε με το όνομα Ισαάκ.

Αυτό που έχω να σας πω σήμερα είναι ότι μερικές φορές μπορεί να αργεί και η πίστη σας να είναι μικρή λόγω των τόσων θλίψεων που συμβαίνουν στη ζωή σας, αλλά ο Κύριος εργάζεται υπέρ σας, κάνει κάτι καινούργιο, έστω και σιωπηλά, γιατί δεν χρειάζεται θόρυβο για να πει ότι έχει δύναμη, ενώ εμείς είμαστε σιωπηλοί, Εκείνος ενεργεί.

Μην παραπονιέσαι, μην γκρινιάζεις, μην δίνεις σημασία σε εκείνους που κοροϊδεύουν την επιμονή σου να πιστεύεις. Όλα θα συμβούν όπως πρέπει, την κατάλληλη στιγμή, με τον κατάλληλο τρόπο και με τον πιο όμορφο και εκπληκτικό τρόπο για εσάς. Πιστέψτε και επιμείνετε.... Ο Ισαάκ σας θα φτάσει…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου