twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Οι αξίες μας χάνονται, όταν δίνουμε πίστωση στην αρνητικότητα των ανθρώπων, όταν πιστεύουμε σε ό,τι κακό σκέφτονται για εμάς, όταν υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε αποτυχία, όταν παύουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας εξαιτίας ενός λάθους που κάναμε, όταν υποτιμούμε τον εαυτό μας για κάποιον που δεν ανταποκρίθηκε στα συναισθήματά μας, όταν αφήνουμε να χαθεί μέσα μας ό,τι όμορφο για έναν πόνο, για μια θλίψη, για ένα κακό παρελθόν, για μια δυσαρέσκεια, για μια προσβολή, όταν εγκαταλείπουμε το όνειρο.

Οι Παροιμίες 4:23 λένε: "Από όλα τα πράγματα που πρέπει να φυλάξεις, φύλαξε την καρδιά σου, γιατί από αυτήν πηγάζουν εκροές ζωής. Αν δεν το ξέρετε ήδη, η ΚΑΡΔΙΑ είναι το πιο ευαίσθητο μέρος του σώματός μας, γιατί σε αυτήν στεγάζονται τα συναισθήματα, από αυτήν δημιουργούνται οι πράξεις και οι προθέσεις μας, και πολλές φορές είναι αυτή που ελέγχει όλες τις επιλογές και τις αποφάσεις μας.

Όπως ακριβώς αγαπάει, αν δεν προστατευτεί, έτσι και μας εξαπατά και μας οδηγεί σε διεστραμμένα μονοπάτια απόλυτης δυστυχίας. Η αξία μας βρίσκεται σε αυτό που αποφασίζουμε να καλλιεργήσουμε μέσα μας, όσο κι αν όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά ή όσο κι αν οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν το σπουδαίο άτομο που είμαστε, αυτό που μας κρατάει όρθιους και ικανούς, είναι αυτό που αποφασίζουμε να πιστεύουμε, είναι η βεβαιότητα που κουβαλάμε για το τι πραγματικά είμαστε μπροστά στον Θεό και τους άλλους, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.

Είμαστε σαν έναν καθρέφτη, που όταν είναι σκονισμένος δεν αντανακλά μια καλή εικόνα, αλλά όταν τον ξεσκονίζουμε, όταν αφαιρούμε όλα τα συναισθηματικά κατάλοιπα, όλα όσα δεν είναι καλά για την ψυχή μας, η αντανάκλαση φέρνει την πραγματική ομορφιά που έρχεται από τον Θεό στη ζωή μας και μας διδάσκει ότι, η αξία μας εξαρτάται από εμάς, από το τι επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είναι, τι επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αισθάνεται και από τον τρόπο που αγκαλιάζουμε αυτό που ήδη έχουμε, μέσα από τη μεγάλη σημασία που έχουμε για εκείνους που πραγματικά μας αγαπούν. Είμαστε το καλύτερο σχέδιο του Κυρίου, να το θυμάστε αυτό όταν προσπαθούν να σας μειώσουν. Κανένας άνθρωπος δεν έχει τη δύναμη που έχει Εκείνος.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου