twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τα πάντα σε αυτή τη ζωή εξαρτώνται από την αξία που δίνουμε στον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να το περιμένουμε από τους άλλους, δεν μπορούμε να είμαστε στο έλεος ενός κομπλιμέντου, μιας προσοχής ή ενός χαδιού από τους άλλους για να αναγνωρίσουμε πόσο ενδιαφέροντες είμαστε, πόσο ικανοί είμαστε να επιτύχουμε, πόσο σοφοί, δυνατοί, έξυπνοι και γενναίοι είμαστε.

Παρακαλώ καταλάβετε, δεν γεννηθήκαμε για να ευχαριστούμε τους ανθρώπους, αν και κάποιοι αξίζουν την πλήρη προσοχή μας, δεν έχουμε αυτή την ικανότητα, πάντα θα δυσαρεστήσουμε κάποιον και αυτό δεν είναι μέσα μας, γιατί είμαστε άνθρωποι με ισχυρή προσωπικότητα, έχουμε τα όνειρά μας, τις θελήσεις μας, τις επιθυμίες μας και πρέπει να επενδύσουμε σε αυτά χωρίς να εξαρτόμαστε τόσο πολύ από το τι σκέφτεται ή δεν σκέφτεται ο άλλος για εμάς.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη ζωή που υποφέρουν για αναγκαστικές αλλαγές, δεν έχουν τη δική τους ζωή, τη δική τους αγάπη, νομίζουν ότι θα κατακτήσουν αυτή την καρδιά με τη βία, αρρωσταίνουν την ψυχή τους, πειράζουν τον εαυτό τους επειδή νομίζουν ότι είναι το πιο άσχημο άτομο στο πρόσωπο της γης, το πιο δυστυχισμένο, το πιο ανίκανο, και όλα αυτά επειδή ένα μόνο άτομο δεν τους βλέπει ακριβώς όπως είναι.

Σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας και να θέλετε το σύνολο, να αγαπάτε το σύνολο, να επενδύετε στις δυνατότητές τους και να πάτε να αγωνιστείτε για εσάς. Αυτοί που σας αγαπούν, σας αποδέχονται, σας θαυμάζουν και δεν χρειάζονται λόγους για να σας θέλουν καλά, και αυτό περιλαμβάνει και τις φιλίες. Πάντα λέω ότι πολλοί περνούν από το δρόμο μας, αλλά δεν είναι όλοι ικανοί να έχουν τα συναισθήματά μας, το σεβασμό και το θαυμασμό μας.

Ο Θεός μας ετοιμάζει φίλους, και μας ετοιμάζει επίσης μια αγάπη, τα πάντα στην ώρα τους, και πιστέψτε με, αυτό που προέρχεται από Εκείνον είναι πάντα το καλύτερο για τη ζωή μας. Είναι περιττό να υποφέρετε για εκείνους που δεν αναγνωρίζουν την αξία που έχετε.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου