twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Πρέπει να έχετε διαβάσει, ακούσει, εκστομίσει εκατομμύρια φορές ότι όλα περνούν, και είναι αλήθεια, σε αυτή τη ζωή όλα πραγματικά περνούν. Υπάρχουν πράγματα που καθυστερούν, υπάρχουν καταστάσεις που μοιάζουν να μην έχουν τέλος, υπάρχουν πόνοι που μόνο με το έλεος του Θεού να περιμένεις να έρθει ο καιρός και να περάσουν, αλλά σας λέω με όλη τη βεβαιότητα που υπάρχει στην ψυχή μου, περνούν.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πρόσωπο της γης που να μπορεί να πει ότι δεν έλαβε ποτέ μια απελευθέρωση, μια προστασία, μια απάντηση την τελευταία στιγμή, μια απροσδόκητη ευλογία ή ένα καταπληκτικό θαύμα που ανακούφισε την καρδιά του.

Γι' αυτό λέω ότι η άσκηση της πίστης στις δύσκολες ημέρες δεν είναι επιλογή, είναι απόφαση. Το να σταθείς όρθιος μπροστά σε αυτές τις καταιγίδες που έρχονται και μας παίρνουν τόσα πολλά πράγματα είναι επίσης μια απόφαση, και το να θέλεις να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να φοβάσαι αυτό που πρόκειται να έρθει δεν είναι μόνο μια απόφαση αλλά και μια σοφή επιλογή, και ίσως ακόμη και επώδυνη λόγω των υποχρεωτικών απαρνήσεων που πρέπει να κάνουμε.

Μη φοβάστε, ούτε να απελπίζεστε. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα για όσους ζουν στην προσευχή, τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά όταν αυτό που αναζητούμε, αυτό που θέλουμε, αυτό που ποθούμε είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Τίποτα δεν κατακτάται σε αυτή τη ζωή χωρίς να έχει χτιστεί μια ιστορία, και αυτό που περνάτε αυτή τη στιγμή μπορεί να φαίνεται ακόμη και καταστροφικό στην ψυχή σας, αλλά ποτέ δεν θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που ο Κύριος έχει ετοιμάσει για εσάς.

Δεν φωνάζει ούτε σταματά να εργάζεται για να παρακολουθήσει την απελπισία μας, η σιωπή Του συνοψίζεται στην τελειότητα και τη φροντίδα, ακόμη κι αν στην αρχή δεν καταλαβαίνουμε. Εμπιστευτείτε τον Θεό... Αυτός Ξέρει & Μπορεί… τ΄ Ακούτε??? ΜΠΟΡΕΙ…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 | 0 σχόλια |

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου